Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review SAHP | Korumpirana Biografija | David Goat | 23980

David Goat

Player
Player
Organizacija: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

Ime: David Goat
Starost: 24
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Novi Sad
Pol: Muski
Boja očiju: kafena
Boja kose: crna
Tetovaže: Na ledjima i desna ruka
Prednosti: Snalazljiv, strpljiv i strog
Slabost: Djevojke

Životna priča: 100+ reči
David Goat je rodjen 2001 godine u Srbiji u gradu Novi Sad. Tamo je ziveo sa svojom porodicom. Ziveo je sa svojim mladjim bratom, majkom i ocem. Moj otac je radio u Los Santosu kao doktor te smo cesto dolazili njemu u posjete. Los Santos se mnogo svideo i meni i majci i mladjem bratu i zeleli smo da zivimo sa ocem pa smo odlucili da se preselimo u Los Santos 2012 godine kada sam ja imao 11 godina , nazalost moj otac je bio ubijen od strane zutih kada sam ja imao samo 16 godina , to mi je jako palo jer sam morao sam da se brinem o majci i mladjem bratu.
Priča o karijeri: 100+ reči
Godine 2020, David se odlucio zaposlit u San Andreas Highway Patrol (SAHP) kod State Sheriffa Ljuban Tator , sa svojim trudom i radom sam dobijao sam unapredjenja jako brzo , godine 2021 David je postao Sheriff III te se u tom poslu pokazao veoma dobro i krajem 2021 je postao Inspector te je bio u jednoj od najelitnijih jedinica u SAHP-u.Godine 2022 David dobija po prvi put priliku da se oproba kao Chief of Inspectors te je samim tim postao High Command , komandovao je Inspektorima usmjeravao patrole i pomagao novim zaposlenicima kako da postanu dobri Sheriffi kao i on , al ubrzo toga David pocinje da prima mito od lica i polako ga krene zanimati kriminal , al David je odlucio da ostane u SAHP-u i bavi se korupcijom , ali nije bio uhvacen. Godine 2023 David postaje Assistent State Sheriffa l, samim tim je postao jedan od glavnih ljudi u SAHP pored Assistenta Sheriffa i Deputy State Sheriffa. Godine 2024 David postaje Deputy State Sheriff, cin koji je pripisan samo povjerljivim ljudima u SAHP-u , ali svojim trudom i radom je uspeo da dodje do njega. Davidova korupcija i dan danas je ostala neprimecena.

Ishodi:
1. David može sa revolverom može vezivati, vući, skupljati predmete s poda, pružati prvu pomoć, pretraživati osobu (s bilo koje strane), koristiti PDA, voziti i izbacivati ili ubacivati ljude iz vozila.
2. David moze osumnjicenima uzeti mito ukoliko mu ponude (do $100K) i ilegalne predmete
3. David moze da nosi i druge maske i pancire sobzirom na veliku spremnost u tajnim zadacima
4. David moze ici 1v2 zbog svog iskusnog baratanja sa oruzjem
5. David moze patrolirati po getu i saradjivati sa kriminalcima / clanovima svoje porodice
6. David može biti bahat i drsko se ponasat prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih mučiti, ubiti ili pustiti na slobodu.

Top Bottom