Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review SAHP korumpirana biografija | Fadilj Pokmdeklj | 60141

Fadilj Pokmdeklj

Player
Player
Organizacija: SAHP
Ime: Fadilj
Pol: Muški
Starost: 21
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srpska
Mesto rođenja: Donja Omasnica
Otac:Radenko
Majka:Svetislava
Težina: 91kg
Visina: 193cm
Boja očiju: Crna
Boja kose: Crna
Tetovaže: Svuda po telu
Prednosti: Inteligentan, pametan, snalažljiv, brzo razmišlja, dobar u samodbrani i obučen za korišćenje svih vrsta oružija
Slabost: Slabi živci.

Zivotna prica:

Zovem se Fadilj. Odrastao sam u Donjoj Omasnici, mestu gde se svako svakog zna, ali retko ko ikome veruje. Ulice su mirne samo naizgled, a ispod te tišine uvek je tinjala neka napetost. Moj otac Radenko bio je čovek koga su se ljudi plašili, iako je govorio da sve što radi – radi zbog mene. Bavio se stvarima o kojima se nije pričalo naglas. Jednog dana samo je nestao, kao da ga nikada nije ni bilo. Od njega su ostale samo stare fotografije i dugovi koje nisam razumeo.
Majka Svetislava pokušavala je da bude jaka, ali nije izdržala. Pritisak, sramota i samoća polako su je lomili. Sve dok jednog jutra nije spakovala najosnovnije stvari i otišla, ostavivši me samog sa previše tišine u kući. Tada sam shvatio da sam prepušten sam sebi.
Bez porodice i oslonca, naučio sam rano da se borim. Svet me nije mazio, pa ni ja nisam naučio da budem blag. Postao sam hladan i oprezan, uvek korak ispred drugih. Shvatio sam da se poverenje skupo plaća, a slabost još skuplje. Počeo sam da nosim masku pred ljudima – osmeh kad treba, ozbiljnost kad zatreba – ali unutra sam uvek računao samo na sebe.
Vremenom sam izgradio zidove oko sebe. Postao sam čovek koji ne prašta lako, koji pamti svaku izdaju i svaku laž. Naučio sam da koristim reči kao oružje, da okrenem situaciju u svoju korist. Neki su me smatrali bezosećajnim, drugi pametnim, ali niko nije znao koliko me je zapravo koštalo sve kroz šta sam prošao.
Ipak, koliko god da sam bežao od prošlosti, ona me je uvek pratila. Noću, kad ostanem sam sa svojim mislima, pitam se da li sam postao ono protiv čega sam se nekada borio. Da li me je život pretvorio u istu onu vrstu čoveka kakav je bio moj otac.
Možda sam preživeo – ali nisam siguran da sam ostao isti onaj dečak iz Donje Omasnice koji je nekada verovao da svet može biti bolji.

Prica o karijeri:

Fadilj Pokmdeklj rodjen je u Donjoj Omasnici pre 40 godina pohadjao skolu u istom mestu,tokom skolovanja maltretirao sam druge djake vremenom su to postajali veliki problemi.Njmajka Svetislava je stalno isla kod direktora posle 3 puta odlucili su da ga izbace iz skole.Kada su gaizbacili pored skole je stojao gospodin odeven u zeleno i pozvao ga do njega upoznali su se rekao mu je kako se zove i cime se bavi,Aleksa Borge ga je tada privukao njemu i njegovoj kriminalnoj bandi video je unjemu potencijala vesto ja rukovao oruzijem i vodio zahtevne akcije te ga je postavio za svog zamenika.Posle 2 meseca Aleksa je bukvalno nestao kao da je u zemlju propao, tada je odlucio da se okrene drzavnim organizajama.Zaposlio se kod Ljubana Tarota u organizaciju SAHP radio je neko vreme te me je on postavio za svog assistenta ali ga je jedne noci obuzela njegova mracna strana zeleo je da se vrati kriminalu ali ujedno i da bude sluzbenik SAHP-a tajno je poceo da prodajem oruzije,prima mito lica da bude bahat prema svojim kolegama i poceo cesto da posecuje opasno podrucje,ide u streljanu i nosi privatnu odecu na duznosti.

ishodi:
1.Fadilj može sa revolverom može vezivati, vući, skupljati predmete s poda, pružati prvu pomoć, pretraživati osobu (s bilo koje strane), koristiti PDA, voziti i izbacivati ili ubacivati ljude iz vozila.
2. Fadilj moze osumnjicenima uzeti mito ukoliko mu ponude (do $100K) i ilegalne predmete
3. Fadilj moze da nosi i druge maske i pancire sobzirom na veliku spremnost u tajnim zadacima
4. Fadilj moze ici 1v2 zbog svog iskusnog baratanja sa oruzjem
5. Fadilj moze patrolirati po getu i saradjivati sa kriminalcima / clanovima svoje porodice
6. Fadilj može biti bahat i drsko se ponasat prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih mučiti, ubiti ili pustiti na slobodu.

Top Bottom