Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review SAHP Korumpirana Biografija | Coa Shaqiri | 80003

Coa Shaqiri

Player
Player
Organizacija: SAHP
Ime: Coa Shaqiri
Pol: Zenski
Starost: 27
Rasa: Bela
Nacionalnost: Albanac
Mesto rođenja: Chicago
Otac: Rajko
Majka: Marina
Težina: 87Kg
Visina: 194 cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Svuda po telu
Prednosti:spretan i pod pritiskom drugih ljudi, brz u izvrsenju zadataka, poznavanje i rukovanje oruzijem svih kalibara, dobar pucac.
Slabost: slab sa zivcima

Zivotna prica:
Zovem se Coa, rodjen sam u Chicago , u zgradi gde se sirene cuju cesce nego decji smeh. Moj otac Rajko bio je umešan u gangove. Govorio je da to radi zbog nas, ali u tom svetu niko ne izlazi cist. Jedne noći nije se vratio kuci, ostale su samo reci po kraju da je „nestao“.

Majka Marina nije izdrzala taj pritisak. Slomila se, i jednog jutra jednostavno otisla, bez reci. Ostao sam sam, besan, izgubljen i slab sa zivcima. Nisam znao kome da verujem, pa sam naucio zbog ovako teskog zivota da verujem samo sebi.

Godine su me pretvorile u nekog drugog. Postao sam proracunat, ucim ljude da misle da ih volim, a u glavi vec planiram sledeci potez. Manipulacija mi je oruzje ne iz zadovoljstva, vec iz prezivljavanja. Postao sam egoista, jer u ovom svetu, ako ne gledas sebe, nestajes i gubi ti se svaki trag. A kad pobedim, kad dobijem ono sto hocu, osetim se samozadovoljno kao da sam dokazao samome sebi da mogu bez ikoga.

Ali istina je drugacija. Kad se svetla ugase, ostane samo tisina i misao da sam mozda postao isti kao oni koje sam nekada mrzeo. I da sve sto sam izgubio, mozda nikada necu povratiti.

Prica o karijeri
Po dolasku u Los Santos Coa upoznaje glavu kriminala Aleksu Borgea. Zatim se upustio u vode kriminala te je za novac radio razne ilegalne poslove. Kako je vreme prolazilo, Coa shvata da je zbog bednog novca rizikovao svoj zivot, te se povlaci iz tog posla i posle zavrsenog kursa za bezbednost se zaposljava u SAHP (San Andreas Highway Patrol). Krenuo je od policajca na obuci, postovao je svoje kolege, trudio se i davao sve od sebe. Kolege su njegov trud zapazile i kako je vreme prolazilo, on dolazi na mesto Assistenta Sheriffa, pokazujuci visok nivo discipline, odgovornosti i lojalnosti prema zakonu.

Ishodi:
1. Coa sa revolverom moze vezivati, vuci, skupljati predmete s poda, pruzati prvu pomoc, pretrazivati osobu (s bilo koje strane), koristiti PDA, voziti i ubacivati ili izbacivati ljude iz vozila.
2.Coa je sklon korupciji i moze ocistit/obrisati neciji dosije ako bude uhvacen moze burno i brzo da odreaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,muciti, ubiti, uzeti mito (do 100k) i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je mrtav svedok.
3.Coa moze da ide sam protiv dvoje. (Ne plasi se 2 uperena oruzja).
4.Coa moze ici sam u geto (pljacka,saradjuje sa kriminalcima ili clanovima porodice).
5.Coa moze da se ponasa bahato i vrijedja clanove state/crime/civile jer ne voli ljude.
6.Coa moze da nosi i druge maske i pancire s obzirom na veliku spremnost u tajnim zadatcima.

Last edited:
Top Bottom