Informacije:
1. Vaše ime IRL: Sergej
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Prosjek online po danu: 4h-9h
5. Vaš Discord: cigan1276
6. Vaše ingame ime: Sergei Romanov
7. Vaš ID: 13105
Dodatne informacije:
1. Lider za National Guard (NG)
-----------------------------------------------------
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 NG bi zeleo voditi zato sto imam mnogo iskustva u NG i bio sam HC u mnogo mandata. Takodje sam skupio mnogo iskusan HC team koji bi mi pomagao voditi ovu divnu org. 2 mandata.
2.2 National Guard bi zeleo voditi zato sto smatram NG kao jako bitnu organizaciju u Roleplayu zato sto dobavljaju oruzije pancire i municiju ostalim drzavnim organizacijama kojim je to bitno.
2.3 Takodje bi volio voditi NG zato sto je NG bila org. u kojoj sam proveo najvise vremena.Tokom svoje karijere na serveru sam iskusio mnoge stvari kao i vodjenje organizacije na poziciji zamenika i stekao mnogo poštenih i dobrih ljudi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Svako ko zeli uci treba da ima 10 IC godina i 14 ooc godina svako ce morat proc ispitivanje od 10 pitanja i manje od 3 greske su potrebne za prolaz.
3.2 Obuka bi se vrsila na terenu tokom smene, svako ko je na obuci ce 3 dana stojati sa instuktorima na kapiji. Kadet ce morati da popunjava izvestaj o radu 3 dana prije nego sto bude unapredjen.
3.3 Uveo bi 2 jedinice Kobre i Vojnu policiju:
3.4 (VP) Vojna Policija bi bila zaduzena za privodjenje vojnika koji su izvan vojne baze tokom smene. Takodje bi bila zaduzena za proveru kolega, proveru njihovog dosijea i da li nose kod sebe bilo kakve ilegalne predmete.
3.5 (Kobra) Jedinica za specijalne operacije i akcije. Takodje bi pruzala vazdusnu podrsku helikopterima tokom upada i talackih situacija.
3.6 Vojni sud: Koristio bi se kad bi neko prekrsio neko pravilo ili zakon, kazna bi zavisila do jačine povrede zakonika.
3.7 Pokusao bi odrzat sastanke o taktikama na talackim situacijama, racijama, takođe, sastanci sa liderima drzavnih organizacija bi se odrzavali u bunkeru vojne baze radi sigurnosti i tajnosti.
3.8 Bit ce uveden vojni rok od 7 dana. Potrebno je raditi 7 dana da bi dobio vojnu legitimaciju.
Na taj način bi pojačali disciplinu građana.
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Stanje na kapiji ( severna-juzna )
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Rankovi:
High-Command:
20. General
19. Zamenik Generala
18. Pukovnik
17. Major
16. Kapetan
High-Staff
15. Komandant Kobri
14. Komandnat VP
13. Zamenik Komandanta Kobri
12. Zamenik Komandanta VP
Staff:
11. Desetar
10. Kobre
9. Vojna Policija
8. Stariji Vojnik
7. Vojnik
6. Mladji Vojnik
5. Kadet
4. Suspend 12h
3. Suspend 24h
2. Suspend 48h
1. Kaznjen
Hvala na čitanju, srećno ostalim kandidatima!!
1. Vaše ime IRL: Sergej
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona: UTC+1
4. Prosjek online po danu: 4h-9h
5. Vaš Discord: cigan1276
6. Vaše ingame ime: Sergei Romanov
7. Vaš ID: 13105
Dodatne informacije:
1. Lider za National Guard (NG)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 NG bi zeleo voditi zato sto imam mnogo iskustva u NG i bio sam HC u mnogo mandata. Takodje sam skupio mnogo iskusan HC team koji bi mi pomagao voditi ovu divnu org. 2 mandata.
2.2 National Guard bi zeleo voditi zato sto smatram NG kao jako bitnu organizaciju u Roleplayu zato sto dobavljaju oruzije pancire i municiju ostalim drzavnim organizacijama kojim je to bitno.
2.3 Takodje bi volio voditi NG zato sto je NG bila org. u kojoj sam proveo najvise vremena.Tokom svoje karijere na serveru sam iskusio mnoge stvari kao i vodjenje organizacije na poziciji zamenika i stekao mnogo poštenih i dobrih ljudi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Svako ko zeli uci treba da ima 10 IC godina i 14 ooc godina svako ce morat proc ispitivanje od 10 pitanja i manje od 3 greske su potrebne za prolaz.
3.2 Obuka bi se vrsila na terenu tokom smene, svako ko je na obuci ce 3 dana stojati sa instuktorima na kapiji. Kadet ce morati da popunjava izvestaj o radu 3 dana prije nego sto bude unapredjen.
3.3 Uveo bi 2 jedinice Kobre i Vojnu policiju:
3.4 (VP) Vojna Policija bi bila zaduzena za privodjenje vojnika koji su izvan vojne baze tokom smene. Takodje bi bila zaduzena za proveru kolega, proveru njihovog dosijea i da li nose kod sebe bilo kakve ilegalne predmete.
3.5 (Kobra) Jedinica za specijalne operacije i akcije. Takodje bi pruzala vazdusnu podrsku helikopterima tokom upada i talackih situacija.
3.6 Vojni sud: Koristio bi se kad bi neko prekrsio neko pravilo ili zakon, kazna bi zavisila do jačine povrede zakonika.
3.7 Pokusao bi odrzat sastanke o taktikama na talackim situacijama, racijama, takođe, sastanci sa liderima drzavnih organizacija bi se odrzavali u bunkeru vojne baze radi sigurnosti i tajnosti.
3.8 Bit ce uveden vojni rok od 7 dana. Potrebno je raditi 7 dana da bi dobio vojnu legitimaciju.
Na taj način bi pojačali disciplinu građana.
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Stanje na kapiji ( severna-juzna )
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Rankovi:
High-Command:
20. General
19. Zamenik Generala
18. Pukovnik
17. Major
16. Kapetan
High-Staff
15. Komandant Kobri
14. Komandnat VP
13. Zamenik Komandanta Kobri
12. Zamenik Komandanta VP
Staff:
11. Desetar
10. Kobre
9. Vojna Policija
8. Stariji Vojnik
7. Vojnik
6. Mladji Vojnik
5. Kadet
4. Suspend 12h
3. Suspend 24h
2. Suspend 48h
1. Kaznjen
Hvala na čitanju, srećno ostalim kandidatima!!