Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

dariojuric

Player
Player
Ime: Dario
Starost: 33
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Sergej
Majka: Mara
Pol: Muski
Težina: 75kg
Visina: 178cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smedja
Tetovaže: Faca, leva i desna ruka, leva i desna noga, šake, leđa
Prednosti: Snalazljiv, smiren, dobro rukuje sa oružjem, spretan
Slabost: Nerazumijem dosta stvari

Životna priča(200+ reči):
Dario se je rodio u prelepom gradu Los Santos, posto Dario nerazumije dosta stvari nije znao sta da prica kad je bio mali. Mama Mara me je ucila da pricam i da je razumijem ali sam je poslusao i nisam razumio sta prica. Tata Sergej je po nacionalizmu Englez ja sam vise razumijo Engleski jezik a Srbski jezik.

U školi se izdvajao po hladnokrvnosti i sposobnosti da ostane pribran čak i u najstresnijim situacijama. To ga je kasnije i odvelo putem koji nije birao, ali koji je znao da iskoristi – put borbe, oružja i preživljavanja. Zbog urođene spretnosti veoma rano je naučio da brata raznim vrstama oružja, što je postalo i njegova najjača prednost. Ipak, tetovaže koje prekrivaju njegovo telo svedoče o životu punom borbi, izazova i odluka koje nose svoju cenu.

i ako sam izgledao opasno me je tata Sergej branio od drugih sa vecih decaka u skoli, tata Sergej me je jako volio i za nagradu u skoli sto sam bio odlican mi je kupio mobitel na kojem sam ja poceo da igram svoju prvu igricu GTA San Andreas.

Danas imam 33 godina i sjecam se sta je bilo u proslosti i moj tata Sergej je jako zahvalan sto sam se dobro ponasao do njega kao mali i kao velki, kad sam se ozenio sa svojom zenom Miki Flow se ljepo odselio sa svojom ženom Miki u Srbiju u Beograd

Ishodi:
Dario može koristiti vece puske kao sto su LNG Heavy shotgun
Dario sto nije toliko iskusan vozac moze voziti do 60km-h na sat sa sportskim autom po offroad putevima.
Dario moze ici u svakom trenutku 2v1 jer neratumijem dobro
Dario je dosta iskusan sa revolverom i mogu sa revolverom da uzivljavam ljude
Dario može svakome slomiti kamericu (sa /me, /do, /try komandama), pa čak i policajcima, jer se brzo nervira.
Dario ima iskustva oko robanja i može da roba i pretraži sa bilo koje strane (od naprjed, sa strane...)

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom