de brate daj mi unabn jer tad u tom momentu sam totalno puko jer onaj iz pd digo mi zivce jer nezna rpat i radi kako mu se digde ku*ac nezna ni r od rp i tad zvao sam admine i nisu mi nista pomogli i aj to proslo i ovaj kreten od policajca kidara 2013 godiste znaci ni rec nisam izgovorio ja ni nista nista mu nisam rekao i vratio se i vukao me i odneo u samicu i dao mi jos 10minuta a pred toga 70minuta i taj policajac iznervirao me skroz jer ok nek me hapsi za to sto me uhavatio da pljackam bankomat sve u redu nego kad je dosao sa rs6 znaci ulece kao neznam i ja sta ulece tu sa 300kmh slupao se tu hvala bogu sto sam bio maknut i nije me pogodio i kako to sa 300kmh se zabio i nista mu nije i plus ja sam uperio pusku u njega u fazonu znate kao da se odmakne ovo ono samo sam uperio i on rokno me poceo da puca znaci ja samo sam uperio i nisam ni stigao da kazem ne prilazi stoji tamo on rokno me i to me iznervirao jer nema fear za svoj zivot slupao se sa 300kmh i iznerviralo me to sto me stavio u samicu a nista nisam napravio aj sto me stavio 70minuta aj nije bilo problem nego se vraca poslije 5 minuta i uzimame i stavlja me u samicu a ja mrdno nisam, izvinjavam se sto sam pisao takve reci za server stvarno nisam mislio na to jer ovaj iz pd me iznervirao i niko od admina nije ni pokuso da me shvati ili nesto uradi i puko sam totalno jos jednom se izvinjavam sto sam izgovorio takve reci za server, izgovorio sam ih tacnije napisao sam to iz besa sto ovaj iz pd nezna rpat de unban me da produzim mojim putem i tjt jos jednom izvininjavam se na te reci sto sam napisao