Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Miki Smajser

Probaj na M
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečno online dnevno: 5-7h
5. Vaš Discord: mikismajser
6. Vaše ingame ime: Miki Smajser
7. Vaš ID: 69950

Dodatne informacije
1. Leader za EMS

2. Zašto želite biti Leader ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1) Volim raditi u EMS-u jer je to bila moja prva state organizacija i od sada imam vrlo dobro iskustvo s EMS-om, tako da smatram da je pravo vreme da se prijavim da budem nadlezan za nju.

2.2) Pobrinut ću se da EMS radi 24/7 i da pruža medicinske usluge državnim organizacijima i građanima uvek i bilo kojoj situaciji.

2.3) Uživam u radu s drugim državnim organizacijama prisustvujući događajima poput nosača aviona, podmornice, situacija s taocima.

2.4) Obezbediću dobar iznos bonusa, sedmičnih zadataka, poklona koji motivisu zaposlene da budu aktivniji i građanima omoguciti zaposljenje EMS-u uz pomoc vise regrutacija i slicno.

3. Vaši saveti za poboljšanje nivoa igranja uloga u organizaciji.

3.1) Formiraću iskusan HR tim kako bih osigurao bolje obuke za zaposlene i highstaff i kako bi moji zaposlenici mogli obavljati operacije i primati pozive na velike udaljenosti, što dodaje realizam u smislu RP-a.

3.2) Želim stvoriti prijateljsko i mirno okruženje unutar EMS-a i s drugim organizacijama i građanima bez ikakve toksicnosti.

3.3) Pobrinut ću se da salteri budu stalno pokriveni i da barem 2 jedinice budu na pozivima što samo po sebi daje bolje iskustvo u gradu u smislu RP-a.

3.4) Organizovacu ću nekoliko dogadjaja za davanje krvi, što zaista pokazuje visok nivo roleplay-a i znam da će i moji zaposlenici uživati u prisustvovanju ovom unikatnom dogadjaju jer je ovo skroz novo.

3.5) Pobrinut ću se da moja High Command-a i zaposlenici budu profesionalni i visoko iskusni, a ne samo da imaju činove, tako što ću im dopustiti da se suoče s nekim RP situacijama kako bi mogli sami više naučiti, naravno ako je potrebno i uz moj nadzor.

3.6) Redovno ću odgovarati na Departmente i obavljat ću redovne zdravstvene preglede svih ostalih državnih organizacija jer to povećava nivo RP-a u gradu od strane EMS-a.

3.7) Potrudiću se da se više fokusiram na rad svojih jedinica kako bi svaki deo Ems-a mogao održati svoj deo rada, time ce se poboljsati sav rad i uspeh organizacije.

Rankovi:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Doktor Student
4. Doktor na Praksi (Pocetni rank)
5. Mladji Doktor
6. Doktor (Pocetni rank za coveka koji ima iskustva)
7. Stariji Doktor
8. Lekar
9. Fizioterpeut
10. Psiholog
11. Mladji Pilot
12. Pilot
-----------------HS---------------
13. 09 | Z. Glavnog Pilota
14. 08 | Glavni Pilot
15. 07 | Sef Laboratorije
16. 06 | Sef Hitne Pomoći
17. 05 | Medicinski Inspektor