1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-6h
5. Vaš Discord: k1ruko1
6. Vaše ingame ime: Petar Carmonte
7. Vaš ID: 84487
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? ( Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Insistirao bih na RP-u pripreme saniteta pre izlaska na teren (provera zaliha lekova i opreme kroz komande), čime se povećava nivo ozbiljnosti i posvećenosti poslu kod svakog zaposlenog.
3.2 Organizovao bih nedeljne edukacije za zaposlene o osnovnim medicinskim terminima i procedurama, kako bi dijalozi sa građanima zvučali profesionalnije i ubedljivije.
3.3 Insistirao bih na "Fear RP-u" i ozbiljnosti tokom opasnih situacija na terenu, gde bolničari moraju prvo osigurati svoju bezbednost pre nego što pristupe ranjeniku.
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-6h
5. Vaš Discord: k1ruko1
6. Vaše ingame ime: Petar Carmonte
7. Vaš ID: 84487
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? ( Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- 2.1 Proveo sam dosta vremena u EMS-u kao High Command i Deputy, gde sam naučio sve unutrašnje procese, od vođenja smena do rešavanja konflikata među zaposlenima.
- 2.2 Želim da prenesem svoje znanje na nove članove kroz strožiju, ali pravedniju obuku, kako bi svaki bolničar na terenu bio maksimalno profesionalan i spreman na svaku RP situaciju.
- 2.3 Moj cilj je da iskorenim neaktivnost i favorizovanje unutar organizacije, osiguravajući da napredovanje zavisi isključivo od truda i znanja, a ne od poznanstava.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Insistirao bih na RP-u pripreme saniteta pre izlaska na teren (provera zaliha lekova i opreme kroz komande), čime se povećava nivo ozbiljnosti i posvećenosti poslu kod svakog zaposlenog.
3.2 Organizovao bih nedeljne edukacije za zaposlene o osnovnim medicinskim terminima i procedurama, kako bi dijalozi sa građanima zvučali profesionalnije i ubedljivije.
3.3 Insistirao bih na "Fear RP-u" i ozbiljnosti tokom opasnih situacija na terenu, gde bolničari moraju prvo osigurati svoju bezbednost pre nego što pristupe ranjeniku.