Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48244
Players nickname
cvele ashen
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 22, 2026
Time
00 00
Proofs
https://imgur.com/a/klgTX7d

Quincy.knox

Player
Player
PISEM ZA DRUGA !!!!!!!
  1. Dobro vece, dobio sam ban za Laganje Administracije bez ikakvog dokaza i razloga.
    Ovako stoje stvari ja sam kupio familiju za mene i za drugare da drzimo zajedno familiju i da uspemo sa njom imao sam dogovor sa drugarima da zajedno ulazemo u taj fam kao sto su municija, outfiti, oruzije i tako dalje... Oni mene nisu ispostovali sto se tice toga niko nije hteo dati dolara u tu familiju sve sam ja moramo i par dana mi je to doslo do glave da ja sve moram i ako smo imali dogovor da radimo sve zajedno i ulazemo onda sam uzeo i kikao ih iz familije i rekao sam da cu fam prodati i da je vise necu otvarati i da idu u familije koje hoce i sta hoce da rade. Prihvatam moneywipe i pristajem na njega voleo bih da dobijem unban na ovom projektu i da se vratim da igram ponovo jer sam ovde dosta prijatelja stekao i igrao sam celi dan i celu noc sa drugarima igrajuci ovaj projekat kad sam okacio zalbu i poslao sve dokaze koje ste mi trazili da posaljem vi ste odbili a nije proslo 24h vi ste napomenuli da imam 24 h da dostavim dokaze ja sam dostavio i vi ste 7 ujutru to napisali i odbili mi uvece? Nadam se da cu dobiti unban i opet igrati na ovom projektu hvala vam na izdvojenom vremenu
    ❤️
    ❤️
    .

2. PISEM ZA DRUGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Neispravan format naslova
+ zalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom