PISEM ZA DRUGA !!!!!!!
- Dobro vece, dobio sam ban za Laganje Administracije bez ikakvog dokaza i razloga.
Ovako stoje stvari ja sam kupio familiju za mene i za drugare da drzimo zajedno familiju i da uspemo sa njom imao sam dogovor sa drugarima da zajedno ulazemo u taj fam kao sto su municija, outfiti, oruzije i tako dalje... Oni mene nisu ispostovali sto se tice toga niko nije hteo dati dolara u tu familiju sve sam ja moramo i par dana mi je to doslo do glave da ja sve moram i ako smo imali dogovor da radimo sve zajedno i ulazemo onda sam uzeo i kikao ih iz familije i rekao sam da cu fam prodati i da je vise necu otvarati i da idu u familije koje hoce i sta hoce da rade. Prihvatam moneywipe i pristajem na njega voleo bih da dobijem unban na ovom projektu i da se vratim da igram ponovo jer sam ovde dosta prijatelja stekao i igrao sam celi dan i celu noc sa drugarima igrajuci ovaj projekat kad sam okacio zalbu i poslao sve dokaze koje ste mi trazili da posaljem vi ste odbili a nije proslo 24h vi ste napomenuli da imam 24 h da dostavim dokaze ja sam dostavio i vi ste 7 ujutru to napisali i odbili mi uvece? Nadam se da cu dobiti unban i opet igrati na ovom projektu hvala vam na izdvojenom vremenu.
-
- PISEM ZA DRUGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!