Vaše ime IRL:Hristijan
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:evropa
4. Od kada do kada ste inace ingame ot prilike kad sam 1 smena od 2 pa do 5 6 a kad sam 2 smena od 8 9 pa do 11 12
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7 8 sati
6. Vaš Discord:hristijan06438
7. Vaše ingame ime:hristijan zemunac
8. Vaš ID:66709
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: state
Dodatne informacije
zasto bas ja zelim postati admin uvek sam zelio biti visa sila pomagati i gracima i pomagati administraciji i samom razvoju i pomoci svakome kome treba pomoc dugo sam u gradu i zelio bih biti visa sila i unaprediti iskustvo i da se ne krse pravila i zelio bih spreciti krsenje pravila i raditi sa vama i videti kako je biti admin i zilio bi da se ne krse pravila i da se svi postuju pozdrav
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:evropa
4. Od kada do kada ste inace ingame ot prilike kad sam 1 smena od 2 pa do 5 6 a kad sam 2 smena od 8 9 pa do 11 12
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7 8 sati
6. Vaš Discord:hristijan06438
7. Vaše ingame ime:hristijan zemunac
8. Vaš ID:66709
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: state
Dodatne informacije
zasto bas ja zelim postati admin uvek sam zelio biti visa sila pomagati i gracima i pomagati administraciji i samom razvoju i pomoci svakome kome treba pomoc dugo sam u gradu i zelio bih biti visa sila i unaprediti iskustvo i da se ne krse pravila i zelio bih spreciti krsenje pravila i raditi sa vama i videti kako je biti admin i zilio bi da se ne krse pravila i da se svi postuju pozdrav