Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27712
Players nickname
Ogisha Babo
Suspect ID
2013
Date of violation
Feb 24, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com

Ogisha Xalkiaz

Player
Player
Smatram da igrac krsi ovo navedeno pravilo ima 10+ strana na forumu i bog zna koliko ingame kazni dodatno
Takodje svaki dan unistava roleplay na serveru drugim igracima zbog njegovih krsenja pravila

Ima tu jos mnogo zalbi na njega koje su vec bile okacene i ovde Rejected - Masovno Krsenje Pravila | 2013

Mateo Verduzco

Player
Player
Kakvi ste vi ljudi, brate… nema me 5 meseci i opet se smarate oko njega. Neće dobiti ban i to je to, nemojte biti takvi debili

Ogisha Xalkiaz

Player
Player
Kakvi ste vi ljudi, brate… nema me 5 meseci i opet se smarate oko njega. Neće dobiti ban i to je to, nemojte biti takvi debili
Ljudi koji me znaju da ja nebi okacio nikog bez razloga igram na serveru 3 godine zbog drustva i zajebancije dok imaju ljudi zbog kojih to nije moguce jer igricu shvataju pre ozbiljno naravno i ometaju ostale u igranju iste i on je jedan od tih

Mateo Verduzco

Player
Player
Ljudi koji me znaju da ja nebi okacio nikog bez razloga igram na serveru 3 godine zbog drustva i zajebancije dok imaju ljudi zbog kojih to nije moguce jer igricu shvataju pre ozbiljno naravno i ometaju ostale u igranju iste i on je jedan od tih
Usli su u Role baki hahahahahah

Status
Not open for further replies.
Top Bottom