1. Vaše ime IRL: Alekandar
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-7 sati, vikendom 7-11
5. Vaš Discord: acko67
6. Vaše ingame ime: Ackoo Knoxxx
7. Vaš ID: 73639
1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Već duže vreme sam deo gang scene i prošao sam kroz različite pozicije u organizacijama. Znam kako funkcioniše hijerarhija, kako se održava disciplina i kako da se rešavaju problemi unutar ekipe bez nepotrebnih OOC konflikata.
2.2 Smatram da Ballas može da bude jedna od jačih i kvalitetnijih organizacija uz dobru organizaciju i timski rad. Cilj mi je da okupim ljude koji žele pravi RP, sa pričom, planiranjem akcija i dobrim odnosima (ili sukobima) sa drugim organizacijama, a ne samo bezciljno pucanje.
2.3 Ne želim kratkotrajni mandat. Plan mi je da napravim stabilnu organizaciju sa jasnim pravilima, sistemom rankova i internim RP dešavanjima. Fokus bi bio na kvalitetu roleplay-a i disciplini, a ne samo na broju članova.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Fokus bih stavio na jasnu hijerarhiju, disciplinu i akcije koje imaju realan IC razlog, a ne nasumične sukobe. Svaki član bi imao svoju ulogu, napredovanje bi se zasluživalo kroz aktivnost i lojalnost, a cilj bi bio da organizacija ima ozbiljnu priču i prepoznatljiv identitet na serveru. Imam lojalan tim ljudi koji ce samnom u organizaciji biti od pocetka i raditi redovne akcije.
1. Suspend – Član pod suspenzijom koji je kaznjen bez aktivnosti i prava.
2. Newbie – Početnik u gangu, uči pravila i osnovni RP.
3. Ghetto Boy – Borac na terenu, učestvuje u sukobima i patrolama.
4. Ghetto Man – Čisti teritorije, uklanja neprijatelje i probleme.
5. Ghetto Team Leader – Vodi manje timove u RP misijama i sukobima.
6. Grafiti Son – Novi član grafiti sektora, uči obeležavanje teritorija.
7. Graffiti Advanced – Iskusniji grafiter, uklanja grafite neprijatelja.
8. Grafiti Team Leader – Koordinira grafiti tim, organizuje akcije i zaštitu teritorije.
9. Turfer – Specijalista za zauzimanje i čuvanje turf teritorija.
10. O.G – Iskusni član, mentor i stub bande.
11. Ambassador – Zamenik lidera za posebne zadatke i vođenje operacija.
12. Pravednik – Glavni zamenik lidera, upravlja organizacijom u odsustvu vođe.
13. Don Boss – Lider The Ballas genga, donosi ključne odluke i vodi celu organizaciju.
Hvala Vam na citanju, srecno svim ostalim kandidatima!!!
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-7 sati, vikendom 7-11
5. Vaš Discord: acko67
6. Vaše ingame ime: Ackoo Knoxxx
7. Vaš ID: 73639
1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Već duže vreme sam deo gang scene i prošao sam kroz različite pozicije u organizacijama. Znam kako funkcioniše hijerarhija, kako se održava disciplina i kako da se rešavaju problemi unutar ekipe bez nepotrebnih OOC konflikata.
2.2 Smatram da Ballas može da bude jedna od jačih i kvalitetnijih organizacija uz dobru organizaciju i timski rad. Cilj mi je da okupim ljude koji žele pravi RP, sa pričom, planiranjem akcija i dobrim odnosima (ili sukobima) sa drugim organizacijama, a ne samo bezciljno pucanje.
2.3 Ne želim kratkotrajni mandat. Plan mi je da napravim stabilnu organizaciju sa jasnim pravilima, sistemom rankova i internim RP dešavanjima. Fokus bi bio na kvalitetu roleplay-a i disciplini, a ne samo na broju članova.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Fokus bih stavio na jasnu hijerarhiju, disciplinu i akcije koje imaju realan IC razlog, a ne nasumične sukobe. Svaki član bi imao svoju ulogu, napredovanje bi se zasluživalo kroz aktivnost i lojalnost, a cilj bi bio da organizacija ima ozbiljnu priču i prepoznatljiv identitet na serveru. Imam lojalan tim ljudi koji ce samnom u organizaciji biti od pocetka i raditi redovne akcije.
1. Suspend – Član pod suspenzijom koji je kaznjen bez aktivnosti i prava.
2. Newbie – Početnik u gangu, uči pravila i osnovni RP.
3. Ghetto Boy – Borac na terenu, učestvuje u sukobima i patrolama.
4. Ghetto Man – Čisti teritorije, uklanja neprijatelje i probleme.
5. Ghetto Team Leader – Vodi manje timove u RP misijama i sukobima.
6. Grafiti Son – Novi član grafiti sektora, uči obeležavanje teritorija.
7. Graffiti Advanced – Iskusniji grafiter, uklanja grafite neprijatelja.
8. Grafiti Team Leader – Koordinira grafiti tim, organizuje akcije i zaštitu teritorije.
9. Turfer – Specijalista za zauzimanje i čuvanje turf teritorija.
10. O.G – Iskusni član, mentor i stub bande.
11. Ambassador – Zamenik lidera za posebne zadatke i vođenje operacija.
12. Pravednik – Glavni zamenik lidera, upravlja organizacijom u odsustvu vođe.
13. Don Boss – Lider The Ballas genga, donosi ključne odluke i vodi celu organizaciju.
Hvala Vam na citanju, srecno svim ostalim kandidatima!!!