Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vito Schofield

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Ajdin
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4+H
5. Vaš Discord:leflow_
6. Vaše ingame ime:Vito Schofield
7. Vaš ID:46127

Dodatne informacije

1. Lider za.....The ballas gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo i poznavanje organizacije
Zelim biti lider Ballasa jer dobro poznajem njihovu historiju nacin rada i ciljeve razumijem kako funkcionise ulicna organizacija kako se odrzava teritorija i kako se gradi postovanje Smatram da mogu voditi organizaciju na ozbiljan i realistican nacin bez nepromisljenih poteza.

2. Liderske sposobnosti i odgovornost
Imam sposobnost da organizujem clanove donosim ispravne odluke i odrzavam disciplinu Lider mora biti primjer drugima a ja sam spreman preuzeti odgovornost rjesavati probleme i brinuti se da organizacija napreduje i bude jaka

3. Aktivnost i želja za napretkom organizacije
Vrlo sam aktivan i zelim pomoci da Ballas postane jedna od najjacih organizacija Moj cilj je povecati broj clanova, poboljsati saradnju medu njima i osvojiti veci uticaj Ne zelim biti lider samo zbog titule nego da stvarno unaprijedim organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji je da se uvede vise ozbiljnog i realisticnog ponašanja među clanovima To znaci da svaki clan ima svoju ulogu da postoji postovanje hijerarhije i da se izbjegava bespotrebno pucanje bez RP razloga Takoder organizovao bih redovne sastanke gdje bi planirali akcije i ucili nove clanove kako pravilno raditi RP. Pored toga fokusirao bih se na razvoj price organizacije kroz konflikte saradnje i interne dogadaje kako bi RP bio zanimljiviji i kvalitetniji za sve ucesnike.

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju Ballas koji će se održati u subotu 28.02.2026. sa početkom u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom