Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
53534 84587
Date of violation
Feb 25, 2026
Time of violation
15:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ArGI_5T_WHc

zli

Player
Player
Policajac lažno optužuje da sam vozio drugom stranom nakon toga trči zamnom i ubija me
Policajac koristi zaustavljanje motora a niti me vidi niti je blizu mene očito ima neke moći nove koje su se pojavile u gradu.
Dok smo išli prema zatvoru nisu mi pročitana prava vozio je kontra stranom ceste zabija se u druga vozila i u ograde
Nakon što je došao advokat i pregledao kameru od policajca ustanovio je da sam slobodan i rekao da me oslobodi
Policajac me pretražuje opet bez razloga i piše kazne a advokat to gleda i podržava ne spriječava nakon što su me oslobodili
Teško timanje prevara i laž opet ništa neobično nastavlja se svaki dan i nikom ništa.
Za nekoliko minuta oni su se naglo predomislili i sad me optužuju za neznam šta i dalje mi nisu pročitana prava niti mi je rećeno zašto sam u zatvoru
Advokat nije pokazao legitimaciju nakon što sam ga tražio nego je pobjegao od mene .
Tražim da im se oduzmu legitimacije daju warnovi u organizacijama gdje rade i otkazi momentalni niti jednu stvar koju su ućinili nije bila po
zakonu igre a ni po pravlilima igre i zahtijevam momentalni povrat novca jer nije pošteno da se izmišljene kazne naplaćuju.
Advokat nije pokazao legitimaciju nego je pobjegao.

VIDEO JE OD POĆETKA DO KRAJA SITUACIJE

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odobreno

ID 84587 ce dobiti kaznu za FailRP.
ID 53534 ce dobiti kaznu za FailRP.

ID 84587 nije rekao puna mirandina prava osumnjicenom (nije recen deo da imate pravo na telefonski poziv).
ID 53534 je odbio da da legitimaciju koja je bila trazena od strane civila.
Sto se tice same presude ne vidim nikakvo krsenje, okrenuli ste se na sred autoputa i krenuli da vozite u suprotnom smeru. Cak iako kazemo da niste vozili u suprotnom smeru zaustavili ste se na sred autoputa bez razloga sto je krsenje posebnog saobracajnog zakona cime je policajac imao dovoljan IC razlog da vas zaustavi. Nakon sto vam je receno da se zaustavite vi ste krenuli da bezite vozeci u suprotnom smeru. Izdate su vam 2 novcane kazne i poternica za najveci prekrsaj u skladu sa zakonikom.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom