Ovako isao sam undercover patrolu (radim u GOVu) i tu sam naisao na SAHP koji pokusava boxati jednog chirona u kojem cinu sam im pokusao pomoci i dobro ja izlazim iz auta vezuje me zaposlenik SAHPa kojem govorim da radim u GOVu nek me odveze da mu dam legitimaciju no on ne slusa ubacuje me u vozilo kod svojih kolega koje tjera van auta kako bi me on vozio i dobro tu je on mene vozio par minuta i dosli smo na mjesto gdje me je poceo robati tu su mi bile oduzete oznake GOVa sto znaci da ih nemam kod sebe nego su kod njega nakon toga sto me je izrobao uvlaci pusku koja mi je bila na glavi u tom trenutku on nema pusku tu ga imam pravo vezati sa dobrim IC razlogom koji je robanje samog mene iliti drzavni sluzbenik uhvacen u korupciji. Po meni ovo ne moze biti nikakav FAIL RP zato prvo on zna da sam zaposlenik GOVa, drugo imam jako dobar IC razlog da ga vezem, trece koliko znam prvo mi je potreban samo ic razlog a u tom trenutnku ja nisam mogao izvaditi tj. staviti oznake GOVa jer su mi ukradene od strane lica kojeg sam vezao. Tu nema nikakvog FAILa