Poštovana administracijo
Obraćam vam se povodom kazne koju sam dobio dana 02.01.2025 po pravilu GP 6.22. Od tada je prošlo već 419 dana i imao sam dovoljno vremena da razmislim o svemu i shvatim gde sam pogrešio.
Iskreno mi je žao zbog situacije koja se tada desila i kajem se zbog svojih postupaka. Sada mnogo bolje razumem pravila servera i svestan sam koliko je važno da ih svaki igrač poštuje kako bi igra bila fer i prijatna za sve.
U međuvremenu sam napravio dužu pauzu od igranja, a sada sam kupio novi računar i želeo bih ponovo da se vratim na server i nastavim da igram normalno. Server mi se oduvek sviđao i voleo bih da ponovo budem deo zajednice.
Obećavam da ću ubuduće poštovati sva pravila servera bez izuzetka i da se ovakve situacije više neće ponavljati. Moj cilj je samo da igram pošteno i da budem korektan član zajednice bez pravljenja problema.
Znam da sam napravio grešku i ne pokušavam da je opravdam, već samo molim za još jednu priliku da pokažem da mogu biti ozbiljan i korektan igrač.
Ukoliko ipak nije moguće da mi se ukloni kazna ili omogući povratak na ovaj nalog, želeo bih da zamolim administraciju da razmotri mogućnost da dobijem dozvolu za novi (treći) nalog, kako bih mogao da počnem ispočetka i igram po pravilima.
Zaista bih voleo da ponovo budem deo servera i nadam se da ćete mi dati još jednu šansu.
Hvala unapred na vremenu i razumevanju.