Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vudi Dorocki

Player
Player
1.Ime porodice: Compadres

2.Lider porodice: Filip Rubio | 19775

3.Broj kuće porodice: Stan 1532

4.Discord Lidera Porodice: Fiki_PRo123#1786

5.Forum link od vlasnika porodice: Filip Dinamo

6.Rankovi u porodici: (najveći do najmanjeg)
1. Generalni
2. Zamenik generalnog
3.Viši organizator

4.Organizator
5.Viši sekretar

6.Sekretar
7.Viši agent
8.Agent
9.Viši urednik
10.Urednik
11.Operater
12.Kaplar
13.Viši redov
14.Redov

7.Pravila porodice: Poštovati i slušati viši čin Poštovati sve članove familije Poštujte sva rp pravila Pratiti naredbe viših činova

8.CILJEVI PORODICE • Prikupljanje mnogo clanova radi sve boljeg rp-a • Pomoci svakom clanu familije u vezi finansija • Ulazak u top 10 porodica

9.Prica o porodici:Compadres je bila stara španska familija i nastala je davne 1773 godine. Glavni su bili braća Fernandez. Išli su u razne pljačke, zaustavljali su imućne španske porodice i uzimali im sve što su mogli. Bili su najveća i najpoznatija familija u celoj Spaniji, niko nije mogao da se poredi sa njima. Braća Fernandez su zahvaljujući pljačkama bili jedni od najbogatijih ljudi u jugozapadnoj Evropi. Međutim posle nekog vremena jedan od imućnih ljudi koje su opljačkali je hteo osvetu i ubio je braću Fernandez sa danas poznatim ,,revólver de la muerte''(revolver smrti). Te 1786. godine familija se raspala. Ja sam praunuk braće Fernandez i odlučio sam da oživim moje poreklo. Zato obnavljam familiju kako bih osvetio moje pradede. Sa mojim prijateljem sam se dogovorio da ponovo osnujemo familiju u Los Santosu. Želim da steknemo strahopoštovanje u gradu i da imamo što više pouzdanih ljudi. Svakom od svojih članova ćemo pružiti dom, pomagaćemo im i davati savete kako bi im što više olakšali.

Sal Swayze

Player
Player
Aplikacija odbijena koliko vidim nemate porodicu.
  • Mozete se prijaviti opet za 7 dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom