Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68761
Players nickname
Marko Shayk
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 25, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/bmtKsia

Marko Shaykk

Player
Player
Draga Administracijo, ja sam bio u adminima oko 1 mesec gde sam moro izac jel mi je bilo sa skolom jednostavno previse posla. Kvote su se dizale bukvalno tjedno a ja sam u skoli od 7 ujutro do 5 uvecer i jednostavno nisam mogo da stignem svoj poso pa sam trazio kick. Dostavio sam dokaze toga Aldinu u DM kad sam trazio kick da nebude da sam primio platu i izaso iz Admina. Volio sam taj poso i bilo mi je top jel sam bio uz to curator i imo top ekipu samnom. Volio bih se vratit jel su mi se sati poboljsali u skoli i nemam vise toliko stresa. Takodjer sam u to vreme moro ici na Sud zbog problema u RL i to mi je bio dodatni stress na skolu. Nadam se da razumijete moju poziciju, i spreman sam ako treba dostavit bilo koji dokaz treba u DM vama. Mogu rado ako je to potrebno poslat Aldinu / Muji / Abrahamu u DM pozivnicu sto sam dobio za sud da neispadne da izmisljam neke price ili tako nesta! Hvala puno!

Dodo sam slike u link gde se vidi moj raspored nedeljno u skoli!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom