Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48244
Players nickname
cvele ashen
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 22, 2026
Time
00 00
Proofs
https://imgur.com/a/klgTX7d

Quincy.knox

Player
Player
Dobro vece, dobio sam ban za Laganje Administracije bez ikakvog dokaza i razloga.
Ovako stoje stvari ja sam kupio familiju za mene i za drugare da drzimo zajedno familiju i da uspemo sa njom imao sam dogovor sa drugarima da zajedno ulazemo u taj fam kao sto su municija, outfiti, oruzije i tako dalje...
Oni mene nisu ispostovali sto se tice toga niko nije hteo dati dolara u tu familiju sve sam ja moramo i par dana mi je to doslo do glave da ja sve moram i ako smo imali dogovor da radimo sve zajedno i ulazemo onda sam uzeo i kikao ih iz familije i rekao sam da cu fam prodati i da je vise necu otvarati i da idu u familije koje hoce i sta hoce da rade.
posle svega toga cak sutra ujutru sam dobio ban za stvar koju nisam uradio postavio sam vise od 3 unban appela i za sva 3 puta sam bio rejectan na primer kao los text i ostale stvari stvarno bi voleo da opet igram na ovom najboljem i prelepom projektu i stvarno da sam kriv i da sam prekrsio ovo pravilo bi rekao jesam i to je to kao sto sam i za sve priznao i bio sam kaznjen ali za ovo stvarno nisam stekao sam puno drugara koji bi opet voleli da igram ovaj projekat i verujem da hocete necete zazaliti i videcete necu vise nikad krsiti pravila i za sve stvari koje sam uradio prizno sam i dobio sam kaznu ali za ovo stvarno ja nisam uradio prihvatam sve da samo da opet igram na ovom projektu i ulozio sam preko 6 hiljada sati i svaku noc i svaki dan sam igrao i stvarno nemam nista drugo da igram i ne mogu da izdrzim da ne igram molim vas da dobijem unban i hvala unapred❤️♥️❤️♥️ i stvarno volim ovaj projekat i nikad nisam citovao i radio ostale gluposti i stvarno bi voleo opet da igram 🙏🙏🙏🙏🙏molim vas sve prihvatam😥😥
Prihvatam moneywipe i pristajem na njega voleo bih da dobijem unban na ovom projektu i da se vratim da igram ponovo jer sam ovde dosta prijatelja stekao i igrao sam celi dan i celu noc sa drugarima igrajuci ovaj projekat

Nadam se da cu dobiti unban i opet igrati na ovom projektu hvala vam na izdvojenom vremenu❤️♥️❤️💓

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno
Zalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom
Naredna zalba u kojoj pomazete igracu da zaobidje ban foruma + spam iste teme
Forum ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom