They came and opened fire in the black market area its forbidden to shoot someone without pretending in the black market area and they repeatedly rammed our car. all in pov thanks
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U guys r not in the bm its not considered as rdm if u dont have proper pov like demand or etc + u doing gr 3.1 and opening forum hahhaha "kötürüm" is considered as gr 3.1 fl slangsThey came and opened fire in the black market area its forbidden to shoot someone without pretending in the black market area and they repeatedly rammed our car. all in pov thanks
(kötürüm) is an insult not a swear word ^^U guys r not in the bm its not considered as rdm if u dont have proper pov like demand or etc + u doing gr 3.1 and opening forum hahhaha "kötürüm" is considered as gr 3.1 fl slangs
Hello dear Okeanos here 60 sec povUpon reviewing the evidence, I cannot conclude this forum at this time
(Situation is unclear)
(Requesting Thread owner to provide an Extended POV at least 60 seconds before the POV provided started)
(You have 6 hours to do so)
Kardeşim povunu gördüm tamam rdm olarak kabul edebilirim. Ama şu hakaret konusuna bi deyiniyim mala anlatır gibi anlatayım en basitinden eşek kelimeside normal kullanırsan hakaret değil ama birine söyleyince gr 3.1 olarak değerlendiriliyor senin bunu ooc chatten yazmana gerek yok bütün ingilizce dışı hakaretler zaten gr 3.1 olarak değerlendiriliyor npc kelimesi bile ooc chatten yazsan gr 3.1 den yersin kötürümün türkçe meali yatalak gibi anlama geldiğini biliyorum zaten npc de zaten bi hakaret değil ya normal kullanımda yani sen gülücük atmadanda doğru düzgün anlatabilirdim ama illa geleyim ananı sikeyim istiyosun videodaki kişileri tanımıyorum ancak türklere yapacağınız hareketleri gidin pislik hintlilere yapın şu oyunda nerde görsem türk türke salça oluyor birbirine zarar veriyor bi hintlilere bakın amk(kötürüm) is an insult not a swear word ^^
i dont care.. Dear admin this forum clearly violates Forum rules 9 and contains profanity thanksKardeşim povunu gördüm tamam rdm olarak kabul edebilirim. Ama şu hakaret konusuna bi deyiniyim mala anlatır gibi anlatayım en basitinden eşek kelimeside normal kullanırsan hakaret değil ama birine söyleyince gr 3.1 olarak değerlendiriliyor senin bunu ooc chatten yazmana gerek yok bütün ingilizce dışı hakaretler zaten gr 3.1 olarak değerlendiriliyor npc kelimesi bile ooc chatten yazsan gr 3.1 den yersin türkçe meali yatalak gibi anlama geldiğini biliyorum zaten npc de zaten bi hakaret değil ya normal kullanımda yani sen gülücük atmadanda doğru düzgün anlatabilirdim ama illa geleyim ananı sikeyim istiyosun videodaki kişileri tanımıyorum ancak türklere yapacağınız hareketleri gidin pislik hintlilere yapın şu oyunda nerde görsem türk türke salça oluyor birbirine zarar veriyor bi hintlilere bakın amk
Forum rule 9 forum ban evade salak kuralı öğren ilk anneni öldüreyim lebrona yazsam too many banstan blacklist yersin hala o punishment historyinle konusuyorsuni dont care.. Dear admin this forum clearly violates Forum rules 9 and contains profanity thanks
do your best so there no reason not to do it ^^Forum rule 9 forum ban evade salak kuralı öğren ilk anneni öldüreyim lebrona yazsam too many banstan blacklist yersin hala o punishment historyinle konusuyorsun
thank you ^^do your best so there no reason not to do it ^^
Kes lan itin sıctigi orospu evladı seni seni sicani 1 sicirani 2 senin çıktığın götten çıkan orospu evlatlarını da 3 sikeyim amın oğlu siktir git feriştahini siktirmeForum kuralı 9 forum yasağı kaçınma salak kuralı öğren ilk anneni öldüreyim lebrona yazsam çok fazla banstan kara listeye yersin hala o ceza geçmişiinle anlatıyorsun
Hahahah funnyKes lan itin sıctigi orospu evladı seni seni sicani 1 sicirani 2 senin çıktığın götten çıkan orospu evlatlarını da 3 sikeyim amın oğlu siktir git feriştahini siktirme
Anneni yerle bir ederim orospunun fırlattığı seni, senide senin yurdunuda ayaklarımın altına alırım amına kodumun kühne orospu evladı kürt özer mardinden annenin amına kaçak elektrik şebekesi bağlayayım annen mardini sever kürtKes lan itin sıctigi orospu evladı seni seni sicani 1 sicirani 2 senin çıktığın götten çıkan orospu evlatlarını da 3 sikeyim amın oğlu siktir git feriştahini siktirme
Senin o anneni öldüreyim kürt orospu çocuğuKes lan itin sıctigi orospu evladı seni seni sicani 1 sicirani 2 senin çıktığın götten çıkan orospu evlatlarını da 3 sikeyim amın oğlu siktir git feriştahini siktirme
Amını izdirabini siktigimin fırlama orospu evladı bende o ananın buruşuk amina yüksek gerilim hattı çekecem o ananın aminda fazla notr ü çalıştırıp ortaya sütü bozuk amı patlak bacını çıkartacam amını soyunu siktigimin çocuğu seniAnneni yerle bir ederim orospunun fırlattığı seni, senide senin yurdunuda ayaklarımın altına alırım amına kodumun kühne orospu evladı kürt özer mardinden annenin amına kaçak elektrik şebekesi bağlayayım annen mardini sever kürt
Ananındır kurt orospunun sıctıgi babası belli olmayan anası sokak orospusu picSenin o anneni öldüreyim kürt orospu çocuğu
.183426&75563 The player opened fire without any reason; we demand that he be punished.