Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Simke Pluxury

Player
Player
Ime:Simke
Pol:Musko
Starost:13
Rasa:Bjelac
Nacionalnost:Hrvat
Mesto rođenja:Los Santos
Otac:Ive
Majka:Milka
Težina:75kg
Visina:185cm
Boja očiju:Smeđa
Boja kose:Crna
Tetovaže:Ništa
Prednosti:ametan,Dobar u dusi
Slabost:Lako se iznerviram

Zovem se Simke Pluxury, rođen sam 2000. godine u malom naselju pored Los Santosa. Odrastao sam u radničkoj porodici, gdje me je otac, pošten automehaničar, naučio da se ništa u životu ne dobija bez truda. Majka je radila dva posla kako bi meni i mlađem bratu omogućila normalno djetinjstvo. Još kao dijete naučio sam šta znači odgovornost, poštovanje i odanost porodici. Tokom školovanja nisam bio problematičan, ali nisam ni zatvarao oči pred nepravdom. Uvijek sam štitio slabije, čak i kada sam zbog toga imao problema. U srednjoj školi počeo sam radito privremene poslove od pranja automobila do rada u skladištu kako bih pomogao porodici. Tada sam shvatio koliko je grad grub prema onima koji nemaju zaštitu. Nakon punoljetstva odlučio sam se osamostaliti. Radio sam kao dostavljač, taksista i zaštitar, upoznajući razne ljude i različite strane grada. Kroz ta iskustva izgradio sam hladnu glavu, ali i sposobnost da brzo procijenim situaciju. Nikada nisam tražio probleme, ali se nisam ni povlačio kada je trebalo stati iza svojih riječi. Moj karakter je miran, proračunat i lojalan. Vjerujem u dogovor i poštovanje, ali isto tako znam da se ulice ne osvajaju lijepim riječima. Cilj mi je izgraditi ime koje će ljudi pamtiti ne po strahu, već po principima. U svijetu gdje svako gleda sebe, ja biram da budem čovjek od riječi.

Ishodi:
1.Simke moze da ide da se puca 2v1 zbog veštine.

2.Simke moze da vezuje,vuce,pretrazuje,stavlja u auto,dize stvari sa poda,popravlja auto, uzima gotovinu dize ljude sa prvom pomoci dok mu je revolver u ruci.

3.Simke moze da vozi svaki auto do 60km/h off-road zbog odlične veštine vožnje.

4.Simke moze da pljacka, muci, preuzima oruzije...

5.Simke moze da pretrazuje i pljacka sa bilo koje strane

6.Simke može da rukuje oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom