Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Ryan Mosser

Player
Player
Ime: Ryan Moser
Pol: Muško
Starost:20
Rasa: Belac
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Zagreb
Otac: Kristijan
Majka: Lucija
Težina:100kg
Visina:190cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Tetovaže: Ne
Prednosti: Pametan, Lukav, Hrabar
Slabost: Lako se iznervira

Životna priča:

Zovem se Ryan Moser i dugo sam živio život koji je izvana izgledao kao san, a iznutra kao praznina bez dna. Rođen sam u bogatoj obitelji, u kući od stakla i mramora, s osobnim vozačem i privatnim školama. Ljudi su mi zavidjeli, ali nitko nije vidio tišinu za našim stolom. Moj otac je bio moćan čovjek, stalno na sastancima, a majka opsjednuta imidžom. Ljubav se kod nas mjerila uspjehom, ne zagrljajima.

Kao tinejdžer sam počeo pucati iznutra. Imao sam novac, ali nisam imao svrhu. Upao sam u društvo koje je živjelo brzo i opasno – skupe zabave, ilegalne utrke, droga, mutni poslovi iza zatvorenih vrata. Ubrzo sam se počeo baviti ozbiljnim financijskim prevarama. Bio sam pametan, hladan i uvjeren da sam nedodirljiv. Novac je dolazio lako, a adrenalin mi je davao osjećaj da napokon nešto osjećam.

Sve se promijenilo jedne noći kad je posao krenuo po zlu. Jedan od ljudi kojima sam vjerovao uhićen je, a moje ime se našlo preblizu istrazi. Po prvi put nisam osjetio uzbuđenje, nego strah. Shvatio sam da me obiteljsko prezime neće zauvijek štititi i da ću, nastavim li tako, izgubiti sebe zauvijek.

Bez velike najave, otišao sam u Los Angeles. Došao sam sam, bez luksuza i bez zaštite. Počeo sam raditi obične poslove, živjeti u malom stanu i učiti kako izgleda stvaran život. Bilo je teško, ali iskreno.

Danas još nosim ožiljke prošlosti, ali više ne bježim od njih. Los Angeles mi nije dao novi identitet – dao mi je priliku da prvi put budem stvarni ja.

Ishodi:
Ryan može da podiže nekoga sa kompletom prve pomoći, pljačka, vuče nekoga, podiže stvari sa poda, ubacuje ljude u vozilo, pretražuje nekoga sa revolverom (ne puškom).
Ryan se može uhvatiti u situaciju 1v2 zbog svog iskustva u policiji (pokazaće strah kada je potrebno).
Ryan može pokušati naći te razbiti kamericu. (/me,/do,/try).
Ryan može da pretražuje sa bilo koje strane.
Ryan može da komunicira preko radija dok drži revolver u ruci.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom