Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45249
Players nickname
Neca Zec
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 27, 2026
Time of violation
23:40
Proofs
https://youtu.be/P6QrpQgtf5Y

Neca_

Player
Player
Dosao sam na raciju black marketa, nisam ni usao u parametar a mene su vec docekali njih 3+ koji su bili u parametaru te su izasli i vratili u isti. Na drugom povu vidite kako Lider FIBa takodje izlazi iz parameta i ulazi, gde njihov clan prica drugima ako su vec izasli iz parametra da ne ulaze opet. Sto se vec desilo 3+ clana da su izasla i vratila se.

A u drugom POVu se vidi kako Lider FIBa 16193 izlazi i vraca se u parametar. POV:

Na mom POVu vidite kako nisam u parametru a parametar mozete da proverite da je do pola krova. ♟️

Last edited:

Andelko Bakowski

♙ Procesing... ♛
Player
1. Pov nije od pocetka situacije (sta ako si ti njih puca sisao dole i opet se vratio gore..)

2.Penjes se na krov u toku racije na BM, lica su pucala van parametra te su nasi 3+ HC clana izasli iz parametra i pocistili, geto je mogu te ubit.

Neca_

Player
Player
1. Pov nije od pocetka situacije (sta ako si ti njih puca sisao dole i opet se vratio gore..)

2.Penjes se na krov u toku racije na BM, lica su pucala van parametra te su nasi 3+ HC clana izasli iz parametra i pocistili, geto je mogu te ubit.
Meni je najmanji problem poslat ceo pov

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu

ID: 5600 ce biti kaznjen za FailRp ( Neuspesno igranje svoje uloge )

Razlog: Ubili ste igraca bez razloga, pritom nije ugrozio vas zivot i samim ti ste prekrsili navedenu kaznu !

Sto se tice organizacije ne krsi navedeno pravilo, nedovoljno dokaza ! Na vasem POV-u se jasno ne vidi parametar i ne vidi se da je racija startana !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom