Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Vranic

Player
Player
Organizacija: SAHP

Ime: Jovan
Starost: 25
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja: Beograd
Pol: Muski
Boja očiju: braon
Boja kose: crna
Tetovaže: Obe ruke, obe noge
Prednosti: pametan , dobro obucen za koristenje svih vrsta oruzja
Slabost: nemam slabosti

Zivotna prica 100+ reci

Rođen u siromašnom delu Beograda, oduvek sam sanjao o svetlima Los Santosa i novom početku. Detinjstvo mi je obeležila borba za opstanak, što me je naučilo uličnoj inteligenciji i lojalnosti. Čim sam sakupio dovoljno novca za kartu, spakovao sam jedan kofer i krenuo u nepoznato. Dolazak u Los Santos bio je bolno otrežnjenje; počeo sam od nule, radeći teške poslove na gradilištu i farmi. Ipak, moj trud nije prošao nezapaženo. Brzo sam stekao poverenje važnih ljudi, balansirajući na ivici između zakona i podzemlja. Danas sam čovek koji ne zaboravlja svoje korene, spreman da krči put ka vrhu. Moj cilj je jasan: postati ime koje se u gradu izgovara sa poštovanjem, bez obzira na cenu.

Prica o karijeri: 100+ reci

Nakon dolaska u Los Santos započeo sam život radeći poštene poslove, ali sam brzo shvatio da trud nije uvek dovoljan za opstanak u ovom gradu. Kroz poznanstva sa ulice polako sam ušao u kriminalni svet, prvo obavljajući sitne poslove i isporuke. Vremenom sam stekao poverenje, naučio kako funkcionišu ilegalne aktivnosti i kako da izbegnem greške. Kako sam sticao iskustvo, preuzimao sam sve odgovornije zadatke, od organizacije poslova do rada sa ljudima. Uvek sam se trudio da budem hladne glave i da ne pravim nepotrebnu pažnju. Moj cilj je da izgradim ime u podzemlju Los Santosa, steknem moć i poštovanje, i obezbedim stabilnost kroz kriminalnu karijeru.

1 Jovan moze ulaziti u situacije 1 na 2 zahvaljujući iskustvu i obuci.
2 Jovan može patrolirati u geto područjima radi pronalaženja traženih osoba i prikupljanja dokaza o kriminalnim grupama.
3 Jovan može biti bahat i drsko se ponasat prema kolegama, kriminalcima i civilima, te ih mučiti, ubiti ili pustiti na slobodu.
4 Jovan može pretresati, pružati prvu pomoć, udarati šaržerom i bacati na pod sa pištoljem u ruci.
5 Jovan može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir, drogu i mito do $100.000.
6 Jovan može nositi sopstvenu odeću, maske i pancire, prilagođene terenskim uslovima i ličnoj zaštiti.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom