Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Luka Von

Server Administrator
Server Administrator
1. Vaše ime IRL:Luka
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame: Od 13:00 do 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu 8+
6. Vaš Discord: zava_420
7. Vaše ingame ime: Luka Von
8. Vaš ID:61352
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

1. Zašto želite postati admin?

Želim postati admin jer sam dugo dio Grand RP zajednice i želim doprinijeti njenom daljnjem razvoju. Smatram da server može napredovati uz aktivne, pravedne i odgovorne administratore. Volim pomagati igračima, rješavati probleme i održavati red kako bi svima iskustvo igre bilo ugodno i pošteno.

2. Koje su vaše prednosti?

Moje prednosti su smirenost u stresnim situacijama, objektivnost i dobra komunikacija s igračima. Poštujem pravila servera i trudim se uvijek postupati pravedno, bez favoriziranja. Također sam aktivan, odgovoran i brzo učim nove stvari.

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Ponekad sam previše samokritičan i želim da sve bude odrađeno savršeno, ali radim na tome da bolje rasporedim vrijeme i prioritete. Smatram da je važno biti svjestan svojih mana kako bi se moglo napredovati.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?

Da, spreman sam u potpunosti napustiti RP život kako bih se maksimalno posvetio administraciji i obavezama koje ta pozicija nosi.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)

Da, spreman sam prodati svoj biznis jer razumijem pravila i odgovornost koju nosi admin pozicija.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?

Ne, nemam nikakvih IRL problema koji bi me sprječavali da budem aktivan. Mogu redovno odvajati vrijeme za server i administraciju.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo, Pozvani ste na intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Discord username - nikomrkva
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom