Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65777
Players nickname
Ilija
Administrators nickname
MATEJA DARK
Date
Feb 28, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1273270/#post-4422077

Ilija Blackk

Player
Player
Approved - FEAR RP ID: 65777 ID: 83521 dobio sam za pravilo G. P 6.15. Iako smatram da nisam zasluzio dobiti tu kaznu. Kada premotate video na 40 neku sekundu, cuje se kako lik koji se penje broji. U tom momentu sam ja bio na stepenicama ispod,te sa cuo brojanje. Nije moguce da sam tako brzo dosao, a nisam cuo brojanje. Hvala na razumevanju, mislim da za ovo cak ne treba ni moj POV jer je sve jasno + videcu sa nadjem pov ako imam

Ilija Blackk

Player
Player
Ja takodje nisam trebao dobiti pravilo Fear rp, zato sto kada sam ja dosao i kada je bilo izbrojano su bila 2 lika na tom delu, a ja imam biografiju da idem 2v1. Hvala na citanju

Ilija Blackk

Player
Player
takodje mi zivimo na prvom spratu,ja sam se peo,cuo brojanje i pucao .Resite ovo sto pre

Ilija Blackk

Player
Player
VIDEO MI SE ID DOLE I PISALO JE DA SAM UTISAN,pogledajte od 40 sec i videcete dole da pise moj ID ja sam bio tu

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nisi bio dio situacije oni tebi nisu brojali jer te nisu vidili samim time uzvracas bez validnog razloga
Kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom