Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
86917
Players nickname
Zoki Milutinovic
Administrators nickname
Peki Marocco
Date
Mar 28, 2026
Time
11 00
Proofs
Dole

GGkids

Player
Player
Posrovani administratori danas me je igrac ID 82101 okacio zato sto sam mu reko da je retard (u srpskom recniku svrstava se kao opisni pridev) ali ja mu to nisam reko bez razloga dati igrac i ja celo jutro se prepireno jer sam mu reko da iz fama nesme uzimati nivo 4 skener vozila bez pitanja na sta je on odgovorio "jebem ti mamu malu ti ces meni nesto govoriti" posle toga je prico da ve me izbaciti iz fema na sta sam mu,ja reko da je retard ali on je iseko snimak (ostavicu dole ) dok on psuje i ostavio,samo onaj deo gde ja govorim da je retard

GGkids

Player
Player
I neznam zasto ga peki nije kaznio za UB jer module i podmodule drzi na lokaciji gde nema prirodnog puta i moguce je doci samo helijem

GGkids

Player
Player
Podmodule nisi imamo logove i ako sam ti reko da te necemo kaciti a izbacen si iz fema

GGkids

Player
Player
Videli smo gde ih drzis na lokaciji gde se moze doci samo helijem to ti je UB i to su verovatno ti moduli a Gume sto uzmes iz gepeka pa probas staviti na svoj auto ali nisu prenosive nece pa ih onda vratis

GGkids

Player
Player
Ajde daj ceo pov dok si ti psovo i reci sta je stvarno bilo jer ja sad ovih 7,dana necu moci da igram a 9 kad prode kazna ja sam u bol znaci niti auto ni grand coine niti ovaj 3 x necu moci kupiti zato sto ti lazes

GGkids

Player
Player
Sta si ti meni rekao zar se ja nisam trebo uvrediti za ono i jos me okacis sto ti vratim sebe dok psujes isece krades a onda jos neces da priznas

GGkids

Player
Player
Imam sliku kako,si mi na discordu poslo da ja nemam dokaz a da ti jedeni ima i da si vratio skener vozila 4 jesi ali si mi i opsovo a module nisi vrazio za to te necu kaciti ali,da bi se meni skino,ban evo kako,prizanjes da si mi opsovo majku mozda oni nece prihvatiti ali eto

GGkids

Player
Player
ovo je istina koju zelim ja ali ti pokusavas je sakriti pne psovke koje govoris a module koje stavljas na mestima gde se jedino helijem moze doci i to pokazujes u povu

GGkids

Player
Player
Plus logovi pa deruze a jos mene si kacio za "RETARDE" lepo iseko onaj deo kad mi govori "JEBEM TI MAMU MALU TI CES MENI DA GOVORIS" a sad je opet dobrica na forumu

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , Tvoja kazna ostaje jer je Administrator donio ispravnu odluku
Al igrac cija je zalba dobit ce kaznu za

GP 6.18 Zabranjeno je korištenje helikoptera za pristup krovovima kojima se ne može pristupiti pješice ili ljestvama. | Zatvor 120 min

Administratoru skrenuta paznja sto on to nije kaznio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom