Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka | Aldin Verstapen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
85671
Players nickname
Igor Pavlovic
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Mar 1, 2026
Time
21:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1260975/

Dele

Player
Player
Poštovana administracijo, ja sam ponovo odbijen za asistenta administracije jer ne primate asistente, a Abraham je juče u 10 ujutru rekao sljedeće "Dragi igrači, podsjećamo vas da su još uvijek otvorene prijave za admine i asistente na našem forumu. aplikaciju za admina možete naći na linku ispod Aplikacija za administratora <@&894215690360332339>". Nadam se da cete opet promjeniti odluku i primiti me jer sam za sad spreman za Administratora, nisam još spreman da napustim RP život, pa sam mislio za mjesec dana da postanem administrator da se još malo uhodam kao asistent. Samo da znate nemam ništa protiv Aldina samo kažem da je rečeno da tražite asistente a sad odjednom ne tražite..

Hvala unapred. Igor Pavlovic

Dele

Player
Player
Sada sam malo razmisljao i skontao sam da sam spreman da budem Stare Curator i Admin, ali imam samo pitanje, da li ću se moci vratiti kasnije u moj RP Život ili ga zauvijek napuštam kad postanem admin?

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Admin donio ispravnu odluku
Primili smo asistenta koliko nam treba trenutno i samim tim vise ih ne primamo do daljneg bit ce javljeno opet kad budu otvorene pozicije za istog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom