Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29936
Players nickname
Gavrilo Saint
Administrators nickname
Dukat Velascoo
Date
Mar 1, 2026
Time
13:00
Proofs
Thread 'G.P 3.1,3.2 VDM | 87965 29936'

Gavrilo Saint

Player
Player
Dobio sam jail za VDM pravilo koje glasi: Vehicle Deathmatch ne smes kolima da udaras druge igrace, po ovome bi trebalo da sam ja udarao lika dok ga nisam ubio ili namerno ga udarao a na POV-U sa zalbe se vidi da sam ga jednom slucajno udario zadnjim delom auta dok je bio iza mene i nije se pomerao, jel to znaci da ja sad ako stanem iza necijeg auta i ne pomeram se a ne moze ni napred da ide on tu mora da stoji dok se ja ne pomerim? Plus nema osnove za VDM jer je VDM kad ga udaram kolima namerno da bi ga ubio ili sta vec, jel svaki put kad neko udari nekog kolima ako je pesak to treba VDM ili da neko trci po auto putu i udari ga auto to je VDM a ne nerealnost sto on trci po autoputu, stvarno ne vidim razlog ovog demorgana jer nema osnove jer sam ga jednom slucajno udario kad sam isao unazad, to sto je moj drug psovao njega je drugo i on je psovao njega pa nije stavio u pov ali nije to vazno samo mi nije jasno kako je ovo VDM i kako ja trebam da se izvucem ako on stoji tako, znam da izgelda ko namerno da sam ga udario ali nisam plus sam mu se izvinio ali se ne cuje na povu jer mi je krug bio premali oko mene i nije se culo na POV-u, a sad to sto se smejem pa i izgleda kao VDM da sam ga udarao i smejao sam mu se nije istina, udario sam ga slucajno kad sam isao unazad i on je odleteo igrom slucaja a nisamga uopste jako udario + smejao sam se jer mi je smesno a ne jer sam ga udarao. Tako da nadam se da ce kazna biti skinuta jer ovo po meni stvarno ne izgle ko VDM ili namerno udaranje kolima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom