1. Vaše ime IRL:Filip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inače ingame: 14:00 do 17:00
5. Prosječna aktivnost po danu: Najmanje po 4+H
6. Vaš Discord: delezan
7. Vaše ingame ime: Igor Pavlovic
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin? Imam veliku zelju da postanem Admin na ovom serveru. Zelim da se postavim na ovu poziciju posto znam da sam dovoljno spreman za nju, i zelim pomoci svima,a pogotovo novim igracima koji su tek dosli na server.Uvek donosim ispravne odluke i to zelim dokazati kao Admin!
2. Koje su vaše prednosti? Brz, Spretan, Imam strpljenja sa ljudima, smiren,dobar, aktivan, iskusan igrač i volim da pomažem
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
6. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? Nemam biznis(a i da imam prodao bih ga)
7. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?Škola jedino.
Nadam se da cete mi dati priliku da se pokažem kao admin, jer sam spreman na sve i bilo bi mi drago da me prihvatite.
S zadovoljstvom Igor Pavlovic
(ovo mi je prava aplikacija, ona prosla tastatura na telefonu sam pogriješio... hvala na razumevanju)
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inače ingame: 14:00 do 17:00
5. Prosječna aktivnost po danu: Najmanje po 4+H
6. Vaš Discord: delezan
7. Vaše ingame ime: Igor Pavlovic
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin? Imam veliku zelju da postanem Admin na ovom serveru. Zelim da se postavim na ovu poziciju posto znam da sam dovoljno spreman za nju, i zelim pomoci svima,a pogotovo novim igracima koji su tek dosli na server.Uvek donosim ispravne odluke i to zelim dokazati kao Admin!
2. Koje su vaše prednosti? Brz, Spretan, Imam strpljenja sa ljudima, smiren,dobar, aktivan, iskusan igrač i volim da pomažem
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
6. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? Nemam biznis(a i da imam prodao bih ga)
7. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?Škola jedino.
Nadam se da cete mi dati priliku da se pokažem kao admin, jer sam spreman na sve i bilo bi mi drago da me prihvatite.
S zadovoljstvom Igor Pavlovic
(ovo mi je prava aplikacija, ona prosla tastatura na telefonu sam pogriješio... hvala na razumevanju)