Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ivkez Von

Player
Player

Informacije

Vaše ime IRL: Ivan
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 8–12 sati
Vaš Discord: ivkezz
Vaše ingame ime: Ivkezz Von
Vaš ID: 18846

Dodatne informacije

Lider za Federal Investigation Bureau (FIB)

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Imam iskustva u vođenju dosta organizacija samim time bio sam i lider EMS-a , u ostalim organizacijima držao sam poziciju zamjenik-a, gdje sam steako iskustvo u vođenju ljudi i organizacije.

2.2 U samom FIB-u bio sam 00 agent i skupljao dokaze vrlo dobro, samim time imam iskustvo unutar FIB-a i znam kako dokazi i racije funkcjoniraju.

2.3 FIB je jedna od ključnih organizacija na serveru i ima ogroman uticaj na ukupni RP. Moj cilj je da policija ne bude samo “dosadna organizacija” , već realistična organizacija koja stvara kvalitetne RP situacije za civile, kriminalce i druge državne organizacije.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1 Kao lider FIB-a fokusirao bi se na ozbiljnost organizacije, samim time uveo bi ispitivanja za ljude koji žele uci u HC-a, ispitivanje za 00 agent-e, i stalne obuke kako se skupljaju dokazi i primjeri koji su validni.

3.2 Isto tako kao lider fokusirao bi se da vecinu posla ne radi HC unatuc sto svi govore da je HC zadužen za sve ja bi se fokusirao da svaki clan ima svoju ulogu u organizaciji.

3.3 Usvojoj organizaciju uveo bi nagrade za najboljeg radnik-a, gdje bi ljudi sa najviše dokaza skupljenih na tjednoj bazi dobili bonus od 1mil. Naravno i ostali clanovi bi dobivali bonuse po zasluzi.

3.4 U organizaciju bi također dodao da svaki građanin dobije svoju šansu da udje u organizaciju, svaki građanin bi dobio šansu da bude ispitan.

Struktura:

1. Cistatica
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Agent na obuci
5. FIB agent
6. FIB Secret

--------------------------JEDINICA--------------------------
7. MOSSAD
8. UAT
9. DEA

-----------------------HC----------------------
10.Deputy Chief of Staff (DCOS)
11. Chief of staff (COS)
12. 00 agent
13. Assitent Direktor-a
14. Zamenik Direktor-a
15. FIB Direktor

Hvala vam na citanju <3

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator

Cestitamo!

Pozvani ste na interviju za lidera FIB-a koji ce se odrzati u Petak 06.03.2026 sa pocetkom u 19h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom