Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78157
Players nickname
Leo Castel
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Feb 8, 2026
Time
00:00
Proofs
Xxxxxxxx

Unban appeal pls

Player
Player
Dobro vece. Ovu zalbu pisem povodom bana za helping ban evade. Ja sam shvatio sto sam uradio i da sam prekrsio pravilo servera. Sa ovom zalbu hocu da kazem da prihvatam sve samo da mi se skloni ban. Ja sam bez grand 21dan i ovaa 21 dana su mi bila najgora. Ja kada sam poceo da igram ovaj roleplay ja sam bio nov. Sada sam naucia sva pravila koja postoje u grand roleplay-u. Ja se izvinjavam svim igracima,administracijom i Abrahamu. Za sve sto sam uradio. Ja bih vas zamolio da mi date 2 sansu da igram opet. Sve sto sam uradio bilo je jer nisam znao da nesmem. Ovim putem obecavam da vise necu prekrsiti niti jedno pravilo. Samo vas molim da mi date 2 sansu🙏🏻. Prihvatam sve uslove za unban dal to bilo moneywipe il drug prihvacam sve samo da dobijem unban. Ja sam uvideo na svoje greske i prihvacam ih sada sam sve naucio i ako moze unban. Ja stvarno volim ovaj server iz dna duse i ocu da ga igram mnogo. Ja sam igrao sa prijateljima i oni sad igraju a ja nemogu da igram pa vas molim da mi date unban dal mogu da igram sa njima. SERVER JE NAJBOLJI KOJE IH IMA ZA SAD.
Hvala na citanju i vremenu volim vas❤️❤️❤️.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno. Forum banovan za Evade forum bana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom