Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12626
Players nickname
Pura Flow
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
May 7, 2023
Time
14:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/377512/

Pura Skank

Player
Player
Pozdrav, Administracijo,

Javljam vam se kako bih iskreno zatrazio unban za perma ban mog Main računa, kao i na G.P 1.4 zabranu na drugim povezanim računima.
Želim biti iskren i preuzeti potpunu odgovornost za ono što se dogodilo, ali bih htio objasniti.
Projekt Insult ban, koji je dovela do perma bana , bila je prije više od tri godine.
Tada sam napravio veliku pogrešku i stvarno žalim zbog toga.
Od tada nisam napravio ništa slično.
Također, želim pojasniti da je "treći" acc nastao slučajno mislio sam da je moj originalni acc povezan s drugim e-mail-om i nisam shvatio da se stvara novi account.
Nisam namjerno prekršio pravila niti htio ih zaobići.
Znam da su pravila tu da bi sve bilo pravedno i potpuno ih poštujem. Ne tražim olakšanje bez razloga, već samo priliku da pokažem da sam se promijenio.
Takodjer ovo ne govorim kao nikakvo opravdanje ali kad se desio taj "Project Insult" nisam imao "full rage trenutak" rekao sam samo jednu rijec da je ne ponavljam vise.
Znam da bilo kakva rijec koliko god mala rusi reputaciju ovog projekta koji je jedan od vecih na globalnoj RolePlay sceni, i koji ima mozda cak i najcistiju reputaciju od svih.
Da ovo nije appeal za twink znam da Unban twink racuna nije moguc. U potpunosti razumijem i postujem to pravilo. Sva pravila su tu s razlogom znam to jer sam na GrandRP projektima
vec okoprilike 5 godina tako da puno bi mi znacilo kad bi mogli uzeti ovo u obzir
Ako vam treba bilo koja dodatna informacija—kao što su e-mail, IP adresa ili Social Club javite, spreman sam sve dati i sve prihvatiti. Samo želim ponovno biti dio community-a.

Hvala vam što ste odvojili vrijeme da ovo pročitate. Cijenim vašu pažnju.

Lijep pozdrav, Pura

Status
Not open for further replies.
Top Bottom