Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38669
Players nickname
Spira Lacoste
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Mar 2, 2026
Time
21:30
Proofs
\\

Spira Lacoste

Player
Player
Postovana administracijo bio je interviju za LSPD i receno mi je da imam 1.5 greseku, a za discord i 2h u igri mi je uzeto po pola greske, mislim da su to banalne greske koje su zanemarljive, takođe smatram na korupciju doticnog seniora zato sto je, kada je bio intervju za SAHP dosao u vc nasamo ispitao trenutnog lidera i otisao te nije dalje pomogao s ispitivanjem, i na danasnjem ispitivanju je također dosao doticni senior i nasamo ispitao trenutnog lidera kojem je ovo prvo ispitivanje i on je imao 0 gresaka kao i lider SAHP-a, a senior je cim je njega ispitao otisao iz VC iako je bilo jos kandidata koji su cekali samim time se vidi da nije doaso pomoci oko ispitivanja i ubrzati ga, zahtjevam da detaljno provjerite cjelu situaciju jer je malo cudno sto je u oba slucaja ista stvar bila. Smatram da je izbor lidera bio nepravedan.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Radi promjene odredjenih kriterijuma za izbor Lidera , veci broj kandidata imamo
Odobreno je da pored inace procedure gdje kurator sa seniorom ispituje ispituju sami seniori radi brzeg rjesavanja intervjua , sto se tice tog djela nema nikakve korupcije obzirom da u samoj odluci ucestvuje veci broj seniora , svaki senior dodje da uradi svoj dio , u ovom slucaju Niko Salamanca Senior je ispitao 2 kandidata
Sto se tice greski na intervjuu , svaka se racuna i niti jedna nije banalna ili zanemarljiva

Tvoje greske sam provjerio i sve su validne

Senior Administratori su donjeli ispravnu odluku nema nikakve korupcije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom