Dobro vece Draga Administracijo dbio sam ban za generalno pravilo 3.1. Razlog dobijanja bana je sledeci: Desavala se talacka situacija sa bandama dosao sam i svi smo se bili salili i sprdali. Ja licno sam se bio zestoko sprdao. Dok nije doso dotican gospodin kome se ocigledno nije svidelo to mogao je na fin nacin da mi kaze da se pomerim ili slicno, ne on je odlucio da me ubije i dovrsi. Kada me je dovrsio u Prime Chat sam mu napisao sledece sa oprostenjem : Daniele jegeru napusi mi se s k****m i to bas onako lepo mi ga p****i. Posle 2 minutam me je Admin po imenu Zoki Roki banovao za generalno pravilo 3.1. Sada mi je krivo i to mi je mnogo krivo pa bih zamolio Dragu Administraciju da me unbana da odigram jos ovih par dana da uzmem GC i rodjendaske kutije. Shvatam da sam kriv i banan zbog moje krivice. Na serveru sam usao pre oko 1500 dana i nikad mi se nije desilo da dobijem ban za ovo pravilo, sledeci put cu razmisliti pre nego sto nesto uradim/napisem. Hvala na citanju, ocekujem pozitivan odgovor na ovaj unban appeal!