Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Teo Crnii

Player
Player
Osnovne informacije:

1. Ime IRL: Teo
  2. Godine: 16
  3. Vremenska zona: GMT +1
  4. Prosječna aktivnost na dan: 5/6h ovisi o obavezama
  5. Discord: teo_crni
  6. Ime ING: Teo Crnii
  7. ID: 66035
Dodatne informacije:
1. Lider za: FIB

2.Zašto želim biti lider ove organizacije:
2.1
Ova organizacija zahtjeva ozbiljnost i kvalitetu koju ja imam, prethodno sam bio lider SAHP-a i završio oba mandata uspiješno to mi daje veliko iskustvo kao i dugotrajni boravak u ovoj organizaciji, imam veliko iskustvo u svakoj state organizaciji te bi se oko ove organizacije potrudio i nastojao bih da organizacija izgleda kao ozbiljna organizacija
2.2 Svaka state organizacija mora biti usko povezana s drugim state organizacijama i imati dobre odnose s njima to bih ostvario kroz redovne sastanke sa liderima i zamjenicima ostalih organizacija kako bih znao njihove stavove i mišljenja, održavao bih redovne koordinirane akcije sa drugim organizacijama kako bi sve organizacije zajedno dobro funkcionirale
2.3 Želim biti lider ove organizacije jer znam kako da održim rad i disciplinu u organizaciji te da svi moji zaposleni budu sretni i zadovolji u organizaciji, te uvijek nastojim spriječiti svaku vrstu incidenta između ljudi u organizaciji i drugih organizacija

Status
Not open for further replies.
Top Bottom