Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

baki angel

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Nikola
  2. Vaše godine: 24
  3. Vremenska zona GMT +1
  4. Prosjek online po danu: 8+
  5. Vaš Discord: bakisa55
  6. Vaše ingame ime: Baki Angel
  7. Vaš ID: 66452
Lider za Federal Investigation Bureau (FIB)

1. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenj

Želim da postanem lider Federal Investigation Bureau organizacije na Grand RP serveru jer smatram da mogu doprineti ozbiljnosti, profesionalnosti i kvalitetu roleplay-a unutar državnih frakcija.

1. Želim podići nivo profesionalizma na Grand RP serveru

Grand RP ima veliki potencijal za kvalitetan i ozbiljan RP. Kao lider FIB-a radio bih na disciplini, poštovanju pravila servera i realističnom pristupu situacijama. Smatram da FIB treba da bude primer ostalim organizacijama po ponašanju i načinu rada.

2. Želim unaprediti kvalitet istraga i specijalnih operacija

FIB na Grand RP serveru treba da bude fokusiran na dugoročne istrage, organizovani kriminal i kompleksne operacije. Planirao bih detaljne RP istrage, prikupljanje dokaza, tajne operacije i koordinaciju sa drugim državnim službama kako bi RP bio zanimljiv i dugotrajan, a ne samo baziran na brzim akcijama.

3. Poznajem sistem i zajednicu Grand RP servera

Pošto igram isključivo na Grand RP serveru, upoznat sam sa pravilima, ekonomijom i načinom funkcionisanja frakcija. Znam kako igrači razmišljaju i kakve situacije se najčešće dešavaju, što mi daje prednost u organizovanju kvalitetnih i realnih RP scenarija.

Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji

1. Redovni treninzi i provere aktivnosti

Uveo bih obavezne nedeljne treninge i provere znanja pravila kako bi svaki član FIB-a bio spreman za ozbiljne RP situacije.

2. Transparentan sistem napredovanja

Napredovanje bi bilo zasnovano na aktivnosti, kvalitetu RP-a, disciplini i doprinosu organizaciji. To bi povećalo motivaciju i odgovornost članova.

3. Jačanje saradnje sa drugim državnim organizacijama

Bolja komunikacija i zajedničke operacije sa policijom i sudskim sistemom povećale bi realizam i kvalitet RP scene na serveru.
    kao lider necu dozvoliti ni najmanju toksicnost. Srecno svima.

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator

Cestitamo!

Pozvani ste na interviju za lidera FIB-a koji ce se odrzati u Petak 06.03.2026 sa pocetkom u 19h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom