Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77595
Players nickname
kizo kazanova
Administrators nickname
nikola verstappen
Date
Mar 3, 2026
Time
20:28
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1275480/

Kizo kazanova

Player
Player
Pišem ovu žalbu povodom odluke administratora u vezi s mojim POV-om za događaj kralj planine. Želim iskreno objasniti situaciju. Koristim program Medal za snimanje i dobivam pogrešne informacije od drugih igrača da trebam isključiti zvuk snimanja Discorda kako se ne bi čuli privatni razgovori.
Nažalost, poslušao sam taj savjet i tek sada shvatio da je to kršenje Pravila događaja 1.7.
Na mom originalnom POV-u se vidi sve što sam radio u igri, ali se zbog tih postavki u Medalu ne čuje zvuk komunikacije.
Odmah nakon ove situacije sam ispravio postavke u programu kako bi se nadogradio sav sustavski zvuk.
Budući da nemam što skrivati i da se radi o nenamjernoj tehničkoj pogrešci uzrokovanoj lošim savjetom, dobrovoljno se nudim za kompletan PC Check od strane administracije u bilo kojem trenutku.
Želim dokazati da ne koristim nikakva nedozvoljena sredstva i da je jedini problem bio u postavkama zvuka.
Molim vas za razumijevanje jer mi je ovo prva ovakva pogreška. Unaprijed hvala na odgovoru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom