Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Uros Vasquezz

Uros Vasquezz
Player
Ime: Uros
Pol: Muski
Starost: 23
Rasa: Afroamerikanac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Srbija
Otac: Amir Izpalakruzer
Majka: Djordje Sapphire
Pol: Muski
Težina: 67kg
Visina: 181
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braon
Tetovaže: Na vratu
Prednosti: Iskusan vozac, Spretan sa oruzijem
Slabost: Kratak fitilj

Životna priča: 200+ reči

Zovem se Uros Vasquezzz rodjen sam u Los Santosu. Nakon zavrsene skole odlucio sam da se prijavim u Los Santos Police Department jer sam hteo stabilan posao i priliku da napredujem kroz sistem. Na pocetku sam bio patrolni policajac, radio dnevne smene, zaustavljao vozila, pisao kazne i izlazio na razne pozive po gradu. Kroz tih prvih par meseci naucio sam kako grad stvarno funkcionise i koliko brzo situacija moze da se promjeni.
Vremenom sam stekao povjerenje nadredjenih i dobio vise odgovornosti. Ucestvovao sam u hapsenjima opasnijih lica, obezbjedjenju velikih dogadjaja i raznim akcijama koje su zahtjevale timski rad i disciplinu. Radio sam i sa drugim drzavnim organizacijama kao sto su Federal Investigation Bureau i Los Santos Sheriff's Department gdje sam dodatno prosirio iskustvo i upoznao drugaciji nacin rada.
Kroz sve to sam naucio da ostanem smiren da brzo razmisljam i da stojim iza svojih odluka. Nisam neko ko pravi probleme, ali znam da reagujem kad treba. Sve sto sam postigao doslo je kroz rad disciplinu i postovanje uniforme koju sam nosio.

Ishodi:
Uros moze ici sam na dvoje (ne plasi se dva uperena oruzija).
Uros moze da sakuplja sa poda,pruza prvu pomoc,vozi,pljacka,brija ljude,skida cipele sa pistoljem u ruci.
Uros moze da vozi po off road putu sa bilo kojim sportskim ili gradskim prevozom do 80km/h
Uros može pretražiti ljude sa bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
Uros može slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.
Uros ima iskustva oko robanja i može da roba i pretraži sa bilo koje strane (od naprjed, sa strane...)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom