Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35530
Players nickname
Dobrasin Palcic
Suspect ID
68761
Date of violation
Mar 4, 2026
Time of violation
23:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LGdiLYHDHhY

SrdjanMilke

Player
Player
Postovana administracijo, kao sto se vidi neprikladno ponasanje drzavnog sluzbenika, uredno smo dosli da prijavimo lice koje je doslo na nasu kucu, nisu nam dopustili da udjemo u rp pricu i krenuli su odmah da nas gase kao sto se vidi sve na celom snimku.

Druga stvar dosli smo samo da opisemo i prijavimo lice u zapiosnik policije nismo radili bait da kazes da smo bili danas 3/ 4x ovo je prvi put da smo dosli do lspd.

Treca stvar drzavni sluzbenik je duzan da mi da legitimaciju a ne da mi se dere i ne znam sta. Sve sam mu uredno dao, dosao je da se dere i preti i psuje sto nije bas prikladnmo za drzavnog sluzbenika toksicno itd.. Takodje vidi se na snimku kako je krenuo da mi daje legitimaciju sto nije uopste kako se ponasa policija. Molim za ovakve ljude kazna, jer ubijaju rp sa ovakvim dranjem toksikom itd...

Sve se viidi na snimku i sve smo lepo razgovarali do kraja sta kako.
Hvala Prijatno vece.

Marko Shaykk

Player
Player

Izvoli i pogledaj perk.
1. Marko moze da se ponasa bahato i vrijedja clanove state/crime/civile jer ne voli ljude.
5. Marko moze da odbije da da legitimaciju state/civili.

SrdjanMilke

Player
Player
svakako neka administracija pogleda, nisi bio sam, da se tako ponasas bahato preko gradjanima, da smo sami ili ti sa jos jednim kolegom koji isto korumpiran razumem sve, ali nismo sami ispred policije smo gde su svi vasi od kolega koji posle uce od vas kako sta.(pogledao si pasos a nosio sam masku nije skinuta, failrp) Neeka pripaze svakako ostrali mi ne bejtamo mi radimo rp, sve se vidi u povu kako je moglo na kraju da se odradi zapise zapisnik i kaze hvala dovidjenja i niko nikad vise ne bi dosao posle, da dodjemo jos 3 4x oko toga da smaramo ti bi mi onda radili bait i mogli bi nas prijaviti ali mi to ne radimo niti smo mislili, niti smo bili 3 4x....tako da ste pobrkali ic sa nekim tamo nas.

Neka pogleda administracija ceo inace pov rp situacije

Last edited:

Marko Shaykk

Player
Player
svakako neka administracija pogleda, nisi bio sam, da se tako ponasas bahato preko gradjanima, da smo sami ili ti sa jos jednim kolegom koji isto korumpiran razumem sve, ali nismo sami ispred policije smo gde su svi vasi od kolega koji posle uce od vas kako sta. Neeka pripaze svakako ostrali mi ne bejtamo mi radimo rp, sve se vidi u povu kako je moglo na kraju da se odradi zapise zapisnik i kaze hvala dovidjenja i niko nikad vise ne bi dosao posle, da dodjemo jos 3 4x oko toga da smaramo ti bi mi onda radili bait i mogli bi nas prijaviti ali mi to ne radimo niti smo mislili, niti smo bili 3 4x....tako da ste pobrkali ic sa nekim tamo nas.

Neka pogleda administracija ceo inace pov rp situacije
Sve oke neka oni pregledaju, ja sam samo poslo da se zna da smijem...

Peki Marocco

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno!
Navedeno pravilo nije prekrseno igrac 68761 ima korumpiranu biografiju i nije upotrebio reci koje se kaznjavaju za vredjanje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom