Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
38585
Players nickname
Richard_Bentley
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 3, 2026
Time of violation
19:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=q49JDAomkEA

Richard_Bentley

Player
Player
Radi se o dotičnom ID 77529 (najverovatnije, ispravite me ako grešim) koji ne zna osnovna pravila lepog ponašanja a nakon toga i PD-a, a pritom se i lažno predstavlja kao glavni u PD-u. Nastavlja se priča od sinoć, dobio je kaznu ali nije mu bilo dovoljno očigledno. Javlja mi se danas da me moli da sklonim video, piše mi na forumu, zove me IG, govori da će da me ubaci u PD ako sklonim snimak jer on ima prijavu neku za nekog lidera, možeš misliti. Kad je postao previše dosadan, blokirao sam mu broj i onda je krenuo da menja kartice i zove sa drugog, pa sa trećeg broja, pa da piše poruke, preti itd. Ne znam da li se ove pretnje odnose na igricu ili real life i šta ću to da vidim? Mislim da bi trebalo administracija da se pozabavi celokupnom organizacijom PD i utvrdi kako je ovaj lik i dalje tamo, ko ga drži tu i zašto šefovi ne preduzimaju ništa jer ovo ozbiljno ruši ugled jedne državne organizacije.

Kazna od sinoć:

Bilo bi lepo znati koju je kaznu u PD-u dobio za ovaj fail RP i MG, da li je dobio rank down, suspenziju ili nešto slično..

Dostavljam i sliku gde je pretio na forumu:

Admini IG su mi rekli da napišem 0000 u prijavi jer nemam dokaz 100% da je to taj ID pa ćete vi utvrditi.

Top Bottom