Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35530
Players nickname
Dobrasin Palcic
Suspect ID
68761
Date of violation
Mar 3, 2026
Time of violation
23:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LGdiLYHDHhY

SrdjanMilke

Player
Player
Postovana administracijo, tu je snimak od cele situacije na snimku u (2:17) u trenutku davanja pasosa se vidi da maska ,,lazna brada,, nije skinuta a nakon toga me je nazvao imenom (4:45)

Marko Shaykk

Player
Player
I dobio si odg na prosloj zalbi vec, molim administraciju da obrati paznju na to!

SrdjanMilke

Player
Player
Da li mozes da trazis pasos a da preko maske vidis da je Dobrasin i generalno pravilo kad se skine maska daje se pasos i vidi se ko je itd...a to nije ispunjeno, iako si naglasio da skinem nisam skinuo i potvrdio si pasos karakter moj ime itd ?

Marko Shaykk

Player
Player
Da li mozes da trazis pasos a da preko maske vidis da je Dobrasin i generalno pravilo kad se skine maska daje se pasos i vidi se ko je itd...a to nije ispunjeno, iako si naglasio da skinem nisam skinuo i potvrdio si pasos karakter moj ime itd ?
I to je tebi FAILRP?

SrdjanMilke

Player
Player
kako god sta god da je kaznjivo je neka administracija pogleda snimak detaljnije. Zna se sta raditi.

ps. ako administracija smatra da od danas moze da se gleda pasos iako covek nije skinuo masku i da moze da se posle naziva da je toto lice sa imenom neka kaze slobodno. ali mislim da nne sme..hvala svakako

Prijatan dan vam zelim

Last edited:

Blanc Flores

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno.

Igrac ima odobrenu korumpiranu biografiju sa perkom da bude bahat prema civilima/kolegama. Isto tako ima perk da sme da odbije legitimaciju, samim time igrac nije prekrsio niedno pravilo u ovom slucaju. Igrac nije prekrsio MG zato sto ste mu dali pasos i on vas naziva samo tako jer licno iz vaseg dzepa ste mu dali pasos i to je to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom