Mislim da sam nepravedno kaznjen Radili smo masinu u toj situaciji decko koji me je okacio bejtao nas je sve vreme i onda je odlucio da nas napadne ja sam cuvao masinu na terasi kada je decko odbrojao 5 sec i napao moje ljude ja sam po pozivu kolege sa terase gadjao decka i ubio ga i to smatram da nije 6.15 zasto sto je decko vec brojao a bio je na nasem posedu mislim da nema potrebe svako pojedinacno da mu broji.
Ovom zalbom zelim da se skrene paznja na kaznjavanje neduznih a oni koji su zabravo krivi iza kamera uvek onstanu nekaznjeni
U gradu sam vec oko godinu dana i mnogo me boli ta nepravda,mislim da smo tu svi da se druzimo pravimo neku pricu i sprdamo se a ne da prsimo pravila i ponasamo se neprikladno kao pojedinci i samo da gledamo koga cemo okacimo za gluposti.
Srdacan pozdrav.
Ovom zalbom zelim da se skrene paznja na kaznjavanje neduznih a oni koji su zabravo krivi iza kamera uvek onstanu nekaznjeni
U gradu sam vec oko godinu dana i mnogo me boli ta nepravda,mislim da smo tu svi da se druzimo pravimo neku pricu i sprdamo se a ne da prsimo pravila i ponasamo se neprikladno kao pojedinci i samo da gledamo koga cemo okacimo za gluposti.
Srdacan pozdrav.