Dobar dan. Ja se javljam zbog bana kog sam dobio za helping banevade koji sam dobio pre 1+mesec. Meni je twink acc bio ukraden. Verovatno je od tog sto je banovan perma ban. I kada sam ja pisao zalbu da sam dobio ban za gp 1.1 pisao sam da mi je ukraden acc. Drugi dan ja ulazim u igrici i vidim da sam banovan na 9999dana. ako moze da se unbanuje moj main acc id:78157 da dobijem unban jer stvarno volim da igram na taj server. Znam sve pravila i pocitujem druge rp igrace. Ja bih vas zamolio ako moze unban il da mi se smanji kazna. Jer stvarno ja nista nisam uradio. Samo mi je neko ukrao acc. I kada sam napisao da mi je ukraden dobio ban na main acc. Hvala vam puno volim vas. Mnogo volim i ovaj roleplay. Ako sam nesto uradio sto nesme ja se izvinjavam ako sam uradio nesto protiv pravila servera ja se izvinjavam. I ako sam nesto prekrsio da mi se da jos 1 sansa. Ja ovih mesec dana sam bez grand i stvarno kazem mnogo mi se igra ovaj server molim vas unbanujte me. Obecavam necu krsiti vise pravila.
Ima i pov vidite ga. I molim za unban