Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na organizaciju Lifeinvader | Chief Shamun

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15810
Players nickname
Arthur Johnson
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 19, 2022
Time of violation
23.54
Proofs
https://imgur.com/gallery/Esqzx7k,https://imgur.com/gallery/UBzE4fH

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player

Mango

Player
Player
Ne znam stvarno bas si fenomen kume moj toliko je bitna tacka da je ni ti na kraju recenice nisi stavio ajd malo ohladi i odrasti zamolit cu te ako si vec protiv "gresaka" nekih dodjes zaposlis se kao novinar i ispravljas greske i uzimas lovu aa ne ovako vas se vidi da imas djeciju pamet mene bi sramota bilo vjeruj mi opet ti kazem kume moj odrasti malo ziv bio

markogasic

Player
Player
Ne znam stvarno bas si fenomen kume moj toliko je bitna tacka da je ni ti na kraju recenice nisi stavio ajd malo ohladi i odrasti zamolit cu te ako si vec protiv "gresaka" nekih dodjes zaposlis se kao novinar i ispravljas greske i uzimas lovu aa ne ovako vas se vidi da imas djeciju pamet mene bi sramota bilo vjeruj mi opet ti kazem kume moj odrasti malo ziv bio
Pise se alfa giulia gta, a lifeinvader napisao alfa guilia gt.

Mango

Player
Player
Pise se alfa giulia gta, a lifeinvader napisao alfa guilia g
I sta sad ako se pise tako sta pogrijesio pogrijesio za jedno slovo druze nema 1000 alfi na serveru nego samo jedna mislim na model auta i marku zna svako sta prodajes tkd ono nezz sta da ti kazem vidim ti po pisanju i razmisljanju da vjv nemas vise od 13/14 godina pa ljubi te brat stariji sam dosta od tebe prvo nadji dobar razlog pa se zali aa ne ove smijarije ovakve

Hrgi

Player
Player
Žalba na Lifeinvander ,
U prilogu se vidi kako je org. objavila oglas alfa romeo gt , i u svakom oglasu na kraju ne stave tacku .
Mislim da bi trebali da dobiju opomenu!

Ovo je jedva za minus onome tko je to objavio, a ne za opomenu... Ne vidim razlog zalbe, samo treba da se kaze coveku da stavlja tacku na kraj...
Sto se Tice Alfe, ako se ne varam postoji samo jedan model na serveru, takodje eventualno za minus onome tko je okacio oglas!
Hvala!
Žalba na Lifeinvander ,
U prilogu se vidi kako je org. objavila oglas alfa romeo gt , i u svakom oglasu na kraju ne stave tacku .
Mislim da bi trebali da dobiju opomenu!

Stefke Rose

Player
Player
Jel ti znaci nesto da se trudis ovako jadno da nabijas warn organizaciji? Dakle oglasi se pisu svo vreme, smanjena je cena zbog cega ste Igoru pokusavali nabiti warn, sta ocete od nas vise? Ko radi taj i gresi...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom