Ime:Ilija Young
Pol:Muski
Starost:16
Rasa:Belac
Nacionalnost:Amerikanac
Mesto rođenja:Los Antos
Otac:Mihaljo Young
Majka:Smiljana Young
Težina:62kg
Visina:178cm
Boja očiju
lava
Boja kose:smedja
Tetovaže:Ruke i noge
Prednosti
dlično rukovanje oruzjem,odlično vozi sve vrste vozila.
Slabost:nestrpljiv
Životna priča: 200+ reči:
Zovem se Ilija Young i dolazim iz porodice Young gde su me mama Smiljana i tata Mihaljo od malena učili pravim vrednostima u životu kao što su poštenje rad trud i poštovanje prema drugima Odrastao sam uz njihovu podršku i savete i zahvaljujući njima naučio sam da se za sve u životu mora boriti i da ništa ne dolazi samo od sebe Trenutno živim u Los Antosu velikom i veoma živom gradu gde svaki dan donosi nove prilike nova poznanstva i nove priče koje čovek može da doživi Grad je pun različitih ljudi poslova i dešavanja i zato mi se sviđa jer uvek ima nešto novo da se vidi ili uradi.
U slobodno vreme volim da vozim kroz grad da upoznajem ljude i da polako gradim svoje ime i reputaciju jer verujem da je u velikom gradu kao što je Los Antos najvažnije kakav si čovek i kako se ponašaš prema drugima Često provodim vreme na Grand Roleplay serveru gde kroz roleplay gradim svoju priču upoznajem razne ljude i trudim se da napravim nešto od svog života u tom gradu Nekada je teško nekada ide lako ali to je deo života i deo puta ka uspehu
Ishodi:
1-Ilija moze dizati osobu sa revolverom u ruci
2-Ilija moze pretrazivati osobu revolverom u ruci
3-Ilija moze dizati pusku sa poda dok ima revolver u ruci
4-Ilija može ići 2v1 u bilo kojem trenutku
5-Ilija može pretraživati sa bilo koje strane
6-Ilija moze da vozi offroad do 70km/h
7-Iliju mogu pljackati jedino ako ima 3 puske na glavi zbog njegovog prevazisenog straha.
Pol:Muski
Starost:16
Rasa:Belac
Nacionalnost:Amerikanac
Mesto rođenja:Los Antos
Otac:Mihaljo Young
Majka:Smiljana Young
Težina:62kg
Visina:178cm
Boja očiju
Boja kose:smedja
Tetovaže:Ruke i noge
Prednosti
Slabost:nestrpljiv
Životna priča: 200+ reči:
Zovem se Ilija Young i dolazim iz porodice Young gde su me mama Smiljana i tata Mihaljo od malena učili pravim vrednostima u životu kao što su poštenje rad trud i poštovanje prema drugima Odrastao sam uz njihovu podršku i savete i zahvaljujući njima naučio sam da se za sve u životu mora boriti i da ništa ne dolazi samo od sebe Trenutno živim u Los Antosu velikom i veoma živom gradu gde svaki dan donosi nove prilike nova poznanstva i nove priče koje čovek može da doživi Grad je pun različitih ljudi poslova i dešavanja i zato mi se sviđa jer uvek ima nešto novo da se vidi ili uradi.
U slobodno vreme volim da vozim kroz grad da upoznajem ljude i da polako gradim svoje ime i reputaciju jer verujem da je u velikom gradu kao što je Los Antos najvažnije kakav si čovek i kako se ponašaš prema drugima Često provodim vreme na Grand Roleplay serveru gde kroz roleplay gradim svoju priču upoznajem razne ljude i trudim se da napravim nešto od svog života u tom gradu Nekada je teško nekada ide lako ali to je deo života i deo puta ka uspehu
Ishodi:
1-Ilija moze dizati osobu sa revolverom u ruci
2-Ilija moze pretrazivati osobu revolverom u ruci
3-Ilija moze dizati pusku sa poda dok ima revolver u ruci
4-Ilija može ići 2v1 u bilo kojem trenutku
5-Ilija može pretraživati sa bilo koje strane
6-Ilija moze da vozi offroad do 70km/h
7-Iliju mogu pljackati jedino ako ima 3 puske na glavi zbog njegovog prevazisenog straha.