Dobar dan administracijo pravim zalbu na sahp,lspd iz razloga sto su prekrsili previse pravila kao organizacija preko 10 nasih ljudi iz familisa su isli u zatvor i izgubili preko 2 mil sve ukuno radi njihovih postupaka ne znaju odrzat obecanje i ispunit receni uslov dogovor je bio za jednog taoca 100k to su ispunili na videu se cuje na pocetak kako govorim da je za jednog uslov pare za drugog slobodan prolaz sto znaci da nas trebaju pusit da prodjemo kao sto smo naglasili da se ne pucamo i ne gubimo vrijeme oni su to potvrdili vise puta i rekli ``dobro dobro da vidimo taoce,, tada ih je bilo u videu troje ispred mene kada je pao dogovor oni su zatim dali pare i rekli da nasi ne pucaju i da se spakujemo i krenemo gje se ja cujem na radiju kako govorim pakujte se idemo oni zatim rasaljuju rafale na nas mene ubija neko i zatim me neko drugi zavrsava u taj trenutak prekrsavaju mk i hapse sve nase i video se zavrsava poslat cu snimak dje se vidi kako nasi ljudi stoje uhapseni u docu i kako lspd govori kako je u state odobren skem i kako imaju privilegije da to rade to je ne realno da moze neko to izgovorit pogotovo state koji mora znati pravila jer pravilo glasi ``Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac. ,, oni su prevarili apsolutno sve ljude koji su ucestovali na talackoj u svoju korist da uzmu pare i uhapse nas dje su nasi ljudi izgubili preko 2 mil vrijednodti stvari ovo je jedno veliko ponizenje za state org zamolio da se kazne ove organizacije radi ovih gluposti hvala.