Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47189
Players nickname
Cipiripi Kamatas
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jan 25, 2026
Time
00 00
Proofs
https://ibb.co/b5cJkY4y

Vito Gold

Player
Player
Poštovani administratori,
Ovu žalbu pišem nakon što sam zaista dao sve od sebe da objasnim situaciju i nadam se da ćete imati razumevanja. Razlog zbog kog sam dobio ban je PC check – blacklisted. Iskreno želim da naglasim da nikada nisam koristio nikakav cheat niti pokušavao da kršim pravila servera ili kvarim igru drugim igračima. Ja sam prvi protiv toga.
Koliko sam razumeo, problem je bio zbog određenog Discorda koji se nalazio na mom pc. Ja sam znao da je to protiv pravila i prihvatam da je to bila moja greška. Nisam imao nikakvu nameru da koristim nešto nedozvoljeno na serveru. Nakon toga sam pregledao računar i obrisao sve takve stvari kako se ovakva situacija više nikada ne bi ponovila.
Grand RP mi je jedan od omiljenih servera i stvarno mi je žao što je do ovoga došlo. Na serveru sam provodio dosta vremena, upoznao sam ljude i stvarno bih voleo da dobijem još jednu priliku da nastavim da igram po pravilima. Spreman sam da prihvatim bilo kakvu kaznu koja ide uz unban, uključujući money wipe, reset ili bilo koji drugi uslov koji administracija smatra potrebnim.
Ako vam je potrebna dodatna provera, možete proveriti i moj Discord ID: 1137884368124260432. Nemam ništa protiv dodatnog PC check-a ili bilo kakve druge provere.
Ovo mi je velika lekcija i garantujem da se slična stvar više neće ponoviti. Stvarno bih cenio još jednu šansu da pokažem da mogu da igram po pravilima i da budem korektan član zajednice.
U slučaju da žalba ipak bude odbijena, bio bih zahvalan kada biste mi napisali razlog, kako bih znao gde sam pogrešio i da ubuduće ne pravim iste greške.
Hvala vam što ste odvojili vreme d

Status
Not open for further replies.
Top Bottom