Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Privatna biografija I Veljko Ashcroft I 70134

Rejected
Status
Not open for further replies.

vel1ko

Player
Player
Ime: Veljko Ashcroft
Pol: Musko
Starost: 30
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Petar Ashcroft
Majka: Milena Ashcroft
Pol: Musko
Težina: 75kg
Visina: 182cm
Boja očiju: braon
Boja kose: crna
Tetovaže: leva noga, desna noga
Prednosti: Snalazlji i brzo donosi odluke, lojalan porodici i prijateljima, vredan i uporan
Slabost: Tvrdoglav, tesko veruje novim ljudima, ponekad previse impulsivan

Zivotna prica 200+ reci:

Mali Veljko rodjen je u Beograd, gradu koji nikada ne spava i gde svako mora da nauči da se snalazi od malih nogu. Odrastao sam u običnoj porodici na ulicama koje su me naučile mnogo više nego škola. Još kao klinac provodio sam puno vremena napolju sa društvom, gde sam brzo shvatio da život nije uvek lak i da moraš da se boriš za svoje mesto.

Moji roditelji su uvek pokušavali da me izvedu na pravi put, ali u gradu kao što je Beograd lako je skrenuti sa tog puta. Kako sam odrastao, upoznavao sam razne ljude i učio kako funkcioniše svet oko mene. Neki od tih ljudi su mi pomogli da postanem jači, dok su me drugi naučili da ne verujem svakome.

Tokom tinejdžerskih godina počeo sam da gradim svoj identitet. Tada sam uradio i svoje prve tetovaže. Danas imam tetovaže na levoj i desnoj ruci koje za mene imaju posebno značenje. Svaka od njih predstavlja deo mog života, uspomene na ljude koje sam upoznao i stvari koje sam prošao.

Život me je naučio da budem snalažljiv, uporan i spreman na sve. Naučio sam da poštujem lojalnost i da uvek stojim iza svojih prijatelja. Iako sam prošao kroz mnogo toga, i dalje pokušavam da izgradim svoje ime i pronađem svoje mesto u ovom velikom gradu.

Beograd me je oblikovao u osobu kakva sam danas – nekoga ko zna da preživi, da se bori i da nikada ne odustaje.

Veljko Ashcroft I 70134

Status
Not open for further replies.
Top Bottom