Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4003
Players nickname
Akile Loney
Administrators nickname
Aldin Verstappeen
Date
Mar 7, 2026
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/85YLH5ah5OQ

Andrej1212?

Player
Player
Dobar dan administracijo , naime cuo sam da sam dobio ban tj rekli su mi drugovi, ja sam pravio malu pauzu od igranja i pokusao sam da udjem i video sam da sam banovan , ja verujeem da sam ja to pravilo prekrsio ranije tj na pocetku svog igranja (2023) kada sam izgubio svoj rockstar Main nalog , o tome je obavesten Cheef Administrator ( Mujo Simba) , ja sam presao na novi rockstar nalog , koji cu vam poslati dole... Ja se iskreno nadam za unban i da cu opet uspeti zaigrati kao i pre do sada , Hvala na Razumevanju
Akile Loney (4003)
.

Andrej1212?

Player
Player
Dobar dan administracijo , naime cuo sam da sam dobio ban tj rekli su mi drugovi, ja sam pravio malu pauzu od igranja i pokusao sam da udjem i video sam da sam banovan , ja verujeem da sam ja to pravilo prekrsio ranije tj na pocetku svog igranja (2023) kada sam izgubio svoj rockstar Main nalog , o tome je obavesten Cheef Administrator ( Mujo Simba) , ja sam presao na novi rockstar nalog , koji cu vam poslati dole... Ja se iskreno nadam za unban i da cu opet uspeti zaigrati kao i pre do sada , Hvala na Razumevanju
Akile Loney (4003)
.
Takodje evo rockstar dokaz :

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
U novoj zalbi potrebno je dostaviti dokaze gdje vam je administrator dopustio da mozete promjeniti socail club / nastaviti sa drugog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom